Behind the Throne

Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana:
 • Sivu:
 • 1
 • 2

AIHE: Venäjä komentaa Obamaa kertomaan alieneista

Venäjä komentaa Obamaa kertomaan alieneista 24.07.2018 14:57 #4456

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Hörhöt ja parapellet eivät,kuten eivät eräät uskovaisetkaan,edelleenkään jätä Barack Obamaa rauhaan.

Näin siitä syystä,että parapellejen mukaan itänaapurin presidentti Putin on kuulemma sanonut,että Barack Obama on maailman eniten ihmisiä tapattanut presidentti.

Presidentti Barack Obaman voidaan todellakin katsoa olevan sellainen presidentti,joka on saanut,jaa saa edelleenkin,eniten kuraa niskaansa sekä uskiksilta että parapelleiltä myös.

Lieneekö syy siihen se,että hän on tummaihoinen presidentti ja siitä syystä saanut uskikset,hörhöt ja parapellet niskaansa.Tällainen käytös antaa vahvoja viitteitä rasismista ja valkoisen rodun ylemmyydestä.

Tuskin tarvitsee sanoa sitä,että mihin aatesuuntaan tällainen valkoisen rodun ylemmyyden korostaminen antaa vahvoja viitteitä.....
:evil: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Venäjä komentaa Obamaa kertomaan alieneista 10.08.2018 16:06 #4466

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Kuten varmaan tiedätte/muistatte,niin Barack Obama syntyi Hawaijilla.

Kun hänet valittiin presidentiksi,niin SUTin keskustelufoorumilla eräs nimimerkki kertoi varmana tietona sen,että Barack Obama on uudestaan syntynyt muinaisen Lemurian mantereen hallitsija ja sen,että Hawaijin näkyvät saaret ovat osa muinaista Lemurian mannerta.

Alunperin tämä Lemurian kuvitteellinen manner sijaitsi Intian valtamerellä,ja nyt se olikin siirtynyt Tyynelle merelle.Nuo kuvitteelliset mantereet ovat siis liikkuvia mantereita eli ne voivat vaeltaa minne tahansa.Kuten vaikka Jäämerelle.

Ja kuten muissa yhteyksissä olen tuonut esille,niin eräät kotimaiset uskovaiset ja ns.profeetat eivät voineet sisäistää tummaihoista presidenttiä.

Näin ollen joidenkin kotimaisten uskisten ja profeettojen kesken alettiin pähkäilemään sitä,että onko Barack Obama ilmestyskirjan peto eli Antikristus.

He päätyivät myönteiseen tulokseen numerologian avulla (numerologia lienee joitain uskovaisia,hörhöjä ja parapellejä yhdistävä tekijä),koska he saivat Barack Obaman nimestä lukusarjan 666.

Se on ilmestyskirjan teksteissä Pedon eli Antikristuksen luku.Tosin vanhimmissa Ilmestyskirjan teksteissä Pedon eli Antikristuksen luku on 616.

Vaikka Obama ei enää ole presidentti,niin hän saa edelleenkin joiltain tahoilta kuraa niskaansa koska joidenkin parapellejen mukaan Barack Obama on Clintonin jälkeen eniten ihmisiä tapattanut presidentti.

Joidenkin parapellejen mukaan presidentti Clinton pyöritti aikoinaan tuottoisaa huumebisnestä ja hänen vaimonsa Hillary Clintonin isä oli mafiapomo.

Tuollainenkaan kuvitelma ei pidä paikkaansa siitä syystä,että Hillary Dione Rodham Clintonin isä Hugh Ellsworth Rodham pyöritti aikoinaan pientä mutta menestyvää tekstiilitehdasta.

Sitä paitsi jo "arvovaltaisen" SUTin keskustelufoorumin ajoista lähtien myös Prescott Bush ja Bushien presidenttisuku sekä eräs pankkiirisuku on ollut hörhöjen ja parapellejen hampaissa.

Ikävää ja täysin turhaa kiihkomielisyyttä sanon minä...

:evil: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Venäjä komentaa Obamaa kertomaan alieneista 19.08.2018 16:28 #4476

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Yhdysvaltain nykyinen presidentti Donald Trump vaikuttaa ainakin joissain piireissä saavuttaneen melkoisen suosion.Näin siitä syystä,että hänen hehkutetaan olevan todella populistinen presidentti.

Eräät parapellet hehkuttivat äskettäistä Trumpin ja Putinin tapaamista Helsingissä antaen ymmärtää,että Trumpin ja Putinin välit ovat loistavat ja että he sopivat uudesta tapaamisesta.

USA kuulemma tulee luopumaan pakotteista hyvin pian ja EU:n on seurattava perästä.

Tämä on kuulemma ikävää Cabalin kannattajille ja sen natsihenkiselle siivelle koska siinä kävisi niin,että Italia luopuisi pakotteista USAn jälkeen ja EU joutuu lupumaan pakotteista koska USA tekeee sen ensin.

Toisaalta annettiin ymmärtää,että EU määrää pakotteista meillä ja USAn toimia seurataan mutta natsihenkiset EU:n perustajat tekevät omat päätöksensä.

Politiikan asiantuntijat olivat Trumpin ja Putinin tapaamisesta toista mieltä koska heidän mukaansa Trump lankesi Putinin virittämään ansaan.

Reilut pari viikkoa tapaamisen jälkeen Valkoinen Talo ilmoitti,ettei Putinia kutsuta vierailulle.Samassa yhteydessä kerrottiin myös,että Venäjän vastaisia pakotteita on lisätty ja lisäpakotteita saattaa seurata marraskuussa.

Tämä sai politiikan asiantuntijat myöntämään sen,ettei Trump mennyt Putinin virittämään ansaan vaan Trump kiskaisi maton pois Putinin jalkojen alta.
:woohoo: :P :angry:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Venäjä komentaa Obamaa kertomaan alieneista 20.08.2018 14:55 #4477

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Tässä aiemmin tuli esille Valery Uvarov.

Hänhän on venäläinen hörhö,joka kuulemma kertoo uusimmat ufo-ja alienhavainnot suoraan Putinille.

Tietääkseni Valery Uvarov on väittänyt myös sellaista,että marsilaiset rakensivat aikoinaan maahan automaattisen meteoriittien torjuntajärjstelmän joka Uvarovin mukaan on edelleen käytössä.

Lisäksi uskotaaan,että ympäri maapalloa on löydetty tällaisen järjestelmän osia.

Valeryn tiedetään kertoneen,että aikoinaan hänet kutsuttiin paikalle kun arkeologit kertoivat löytäneensä maasta parin metrin syvyydestä noin metri x metri kokoisen kappaleen.

Kun he nostivat kappaleen ylös kaivuukuopasta ja olivat aikeissa avata sen,niin paikalle matrerialisoitui humanoideja,jotka neuvovat laittamaan kapppaleen takaisin kuoppaan ja peittämään sen.

He kertoivat myös sen,että kappaletta käytetään meteoriittien torjuntaan.

Amerikkalaiset (ketkä muutkaan) ovat kuulemma yrittäneet kopioida tät sydeemiä siinä kuitenkaan onnistumatta.

Täytyy tässä taas todeta se,että Valery Uvarov on kova äijä ja täysin vertailukelpoinen tunnettuihin länsimaisiin hörhöihn.
:evil: :woohoo: :blink:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Venäjä komentaa Obamaa kertomaan alieneista 27.08.2018 14:06 #4483

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Kuten aiemmin on tullut esille,niin Barack Obama lienee ainut Yhdysvaltojen presidentti,joka on saanut osansa sekä hörhöiltä,uskiksilta,salkkareilta ja parapelleiltä.

Tosin eräs parapelle kertoi aikoinaan varmana tietona (eli siis omana tietonaan) sen,että jokainen Yhdysvaltojen presidentti Kennedyä lukuunottamatta on ollut vapaamuurari.

Tämä ei pidä paikkaansa koska olen jo aiemmin tuonut esille sen,että Yhdysvaltojen presidenteistä vain 15 on ollut vapaamuurari,eikä Kennedy saati Barack Obama ole heidän joukossaan.

Esimerkiksi Yhdysvaltojen 38.presidenttinä vuosina 1974-1977 toiminut Gerald Ford oli vapaamuurari.

Mutta kun vapaamuurarien metsästäjät pääsevät vauhtiin,niin vapaamuurareitakin löytyy joka nurkan takaa koska eräs parapelle on sitä mieltä,että Suomen nykyinen presidentti olisi vapaamuurari.

No,tuollainen kuvitelma on pelkkää valveunta koska vain yksi Suomen presidentti oli vapaamuurari ja hän oli presidentti Risto Ryti.

Toinen maailmalla hyvin tunnettu suomalainen vapaamuurari oli säveltäjä Jean Sibelius.Hän sävelsi aikoinaan myös suomalaisten vapaamuurarien rituaalimusiikin.
:evil: :woohoo: :whistle:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Venäjä komentaa Obamaa kertomaan alieneista 28.08.2018 14:00 #4485

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Kun tässä on tullut seurattua nykyisen Venäjän hörhöjen kirjoituksia niin voi todeta sen,ettei itämaisia hörhöjä ole kovin montaa.

Näin ehkä siitä syystä,että itänaapurin hörhöt alkoivat aktivoituitumaan vasta Neuvostoliiton siirryttyä historian roskakoriin.

Entisessä Neuvostoliitossa NKP:n keskuskomitean politbyroo oli Neuvostoliito keskeisin johtoelin,ja politbyroon sihteeri oli Neuvostoliiton todellinen johtaja.

Ja kuten olen aiemmin tuonut esille,niin vuonna 1962 politbyroo antoi ymmärtää,että ufot ja alienit ovat vain länsimainen ilmiö,eikä niillä näin ollen ole mitään sijaa neuvostoyhteiskunnassa.

Entinen Neuvostoliitto kielsi,natsi-Saksan tavoin,vapaamuurarien järjestön toiminnan ja sama perinne jatkuu edelleenkin.Näin ollen Venäjällä ei ilmeisesti ole vapaamuurareita.

Mutta länsimaissa,kuten esmes.Suomessa,pöhinä vapaamuurareiden ympärillä jatkuu edelleenkin koska eräällä hörhöllä ovat ilmeisesti menneet puurot ja vellit sekaisin koska hän on sekoittanut Suomen ritarikunnat ja vapaamuurarit keskenään.

Suomen ritarikunnat ovat Suomen valkoisen ruusun ja Suomen leijonan ritarikunnat.

Suomen valkoisen ruusun ja Suomen leijonan ritarikuntien kunniamerkkejä annetaan isänmaan palveluksessa ansioituneille kansalaisille tunnustuksena huomattavista siviili-ja sotilasansioista.

Näissä Suomen ritarikunnissa ei ole mitään ihmeellistä siitä syystä,että Ruotsin vastaava ritarikunta on Serafiimiritarikunta.

Sitä paitsi lähes kaikissa maailman valtioissa on valtiollinen elin,joka palkitsee kunniamerkeillä isänmaan palveluksessa ansioituneita kansalaisia huomattavista siviili-ja sotilasansioista,eikä vapaamuurareilla ole mitään osuutta niihin asioihin.

Suomen hallituksessa ei ole yhtään vapaamuuraria.

Suomen eduskunnassa on tällä hetkellä vain kaksi kansanedustajaa,jotka ovat sen täysin harmittoman herraskunnan eli vapaamuurarien veljeskunnan jäseniä.

Aikoinaan hyvin tunnetuksi tullut norjalainen Andres Breivik herätti monilla tahoillla,erityisesti NWO-hörhöjen parissa,todella kuumia tunteita ja mitä ihmeellisempiä salaliittoteorioita.

No,ne olivat,ja ovat edelleenkin pelkkiä teorioita.

Sitä paitsi Breivik ei FBI:n luokituksen mukaan ole sarjamurhaaja vaan pyrähdysmurhaaja.

Breivik oli vuodesta 2008 alkaen vapaamuurarien jäsen,mutta vapaamuurarijärjestö erotti hänet heti joukkomurhan jälkeen koska jäseniksi ei hyväksytä rikollisia.
:evil: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Venäjä komentaa Obamaa kertomaan alieneista 13.09.2018 12:09 #4500

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Pitää tässä taas tuoda esille BIll Clinton.Hänhän oli Yhdysvaltain 48.presidentti kahden kauden ajan 1993-2001.

Edes häntä,ja hänen puolisoaan,eivät eräät parapelllet jätä rauhaan koska he kertovat "varmana tietona" sen,että Clinton kuljetti Amerikkaan runsaasti huumeita.

Ja kuten edellä jo tuli esille,niin eräät parapellet:P kertovat Hillary Clintonin isän olleen mafiapomo.Tuollainen on täysin väärä väite koska Hillary isä pyöritti pientä mutta menestyvää tekstiilitehdasta.

Kaiken lisäksi eräät parapellet ovat sitä mieltä,että Hillary Clinton pyöritti aikoinaan pedofiilirinkiä.Tuokaan väite ei pidä paikkaansa mutta se osoittaa sen,ettei eräiden ajatusmaailma ole aina kovin terveellä pohjalla.

Sitä paitsi vuonna 2014 tehdyssä kyselyssä Bill Clinton oli selvästi arvostetuin presidentti maan viimeisen neljän presidentin joukossa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Venäjä komentaa Obamaa kertomaan alieneista 14.09.2018 20:27 #4502

 • psq
 • psq hahmo
 • Poissa
 • Kultajäsen
 • Kultajäsen
 • Viestejä: 202
New York Times on ottanut uuden perspektiivin UFOhin, samoin kuin muu liberaali media, jota Trump kovasti solvaa. Miksi valtamedia on USA:ssa kääntynyt niin kovin UFO-mieliseksi ja alkanut julkaisemaan UFOista myönteisiä juttuja?

Ehkä, koska Donald Trump.

Yksi liberaaleista Itärannikon median edustajista, New York Magazine, ilmaisi tämän: "Jokainen sukupolvi saa ansaitsemansa sieppausfantasian. Meidän se on ET versus Trump "
nymag.com/selectall/2018/03/13-reasons-t...aliens-are-real.html

Toisaalta oikeistosiipeen kuuluva lehti ZeroHedge on huomannut tämän liberaali-ilmiön ja julkaisi aiheesta viime kuussa artikkelin otsikolla “Demokraatit uskovat enemmän UFOin kuin Amerikkaan"
www.zerohedge.com/news/2018-07-18/greenf...believe-ufos-america

Näyttääpi siltä, että New York Times, ja myös London Review of Books, ovat nyt ET:n puolella.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Venäjä komentaa Obamaa kertomaan alieneista 15.09.2018 12:58 #4503

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Kuten hyvin tiedetään,niin Yhdysvallat on jo vuodesta 1947 lähtien ollut ufojen ja alienien luvattu maa.

Sen voi todeta vaikka lueskelemalla vanhoja ufoista kertovia kirjoja.Niistä voi todeta sen,että välillä ufot olivat niin kuumaa hottia joihin jopa eräät Yhdysvaltain presidentit ja poliitikot kuulemma uskoivat.

Eräänä esimerkkinä voisi mainita presidentti Eisenhowerin.Urbaanin legendan mukaan hän tapasi 1950-luvulla harmaiden avaruusrodun edustajia ja vastineeksi ufojen teknologiasta Eisenhower lupasi,ettei Yhdysvallat puutu sieppauksiin.

Liekö tässä lähtökohta sille urbaanille legendalle,jonka mukaan amerikkalaiset ratkaisivat antigravitaation salat jo 1950-luvulla,ja heillä on siitä lähtien ollut Haunebu-ja Manmade-aluksia.

Näillä jenkit kuulemma lentelevät ainakin Kuuhun,Marsiin sekä Jupiterin ja Saturnuksen kuille.

Näistä lähtökohdista johtuen en yhtään ihmettele sitä,että tällä hetkellä jotkut USAn mediat ovat ottaneet uuden perspektiivin ufoihin koska näin se on USAn medioissa aina ollut.

Niistä hehkutetaan jonkin aikaa ja sitten se unohdetaan joksikin aikaa.

Vuonna 2009 presidentti Barack Obamalle myönnettiin Nobelin rauhanpalkinto.

Tästä syystä johtuen SUTin keskustelufoorumilla oltiin sitä mieltä,että Barack Obama tulee rauhanpalkinnon luovuttamisen jälkeen pitämässään kiitospuheessa tekemään myös merkittäviä ufopaljastuksia.

Vaan eipä tehnyt.

Joidenkin parapellejen mukaan myös Saksassa uskotaan entistä enemmän ufoihin-ei tosin natsiufoihin koska ne ovat mielikuvituksen tuotetta-sekä alieneihin myös.

Muistui tässä mieleen erään foliohatun SUTin keskustelufoorumilla esittämä väite,että vain 2% Suomen väestöstä on skeptisiä.
:woohoo: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Venäjä komentaa Obamaa kertomaan alieneista 15.09.2018 21:48 #4505

 • psq
 • psq hahmo
 • Poissa
 • Kultajäsen
 • Kultajäsen
 • Viestejä: 202
Pointti onkin siinä, että ne uskovat enemmän ufoihin kuin Trumppiin. Tämä on huomattavasti vakavampaa kuin keskimääräinen hörhöily :woohoo: :woohoo: :woohoo: :sick: :sick: Mihin maailma onkaan menossa?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Venäjä komentaa Obamaa kertomaan alieneista 19.09.2018 13:25 #4508

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Melko usein noilta Yhdysvaltain entisiltäkin presidenteiltä odotetaan kaikenlaista.

Kuten esmes.Jimmy Carterilta.

Näin siitä syystä,että tällä hetkellä mm.parapellet hehkuttavat Jimmy Carterin välittämää salaista aineistoa.Tässä on kyse eräästä Yotuben videoklipistä.

Kun katselin sitä videoklippiä jonkin aikaa niin totesin sen,että se on kotoisin sieltä minne ei päivä paista eikä kuu kumota.Tällä hetkellä istun itsekin sellaisen päällä.

Mutta aina silloin,kun lähteeksi mainitaan joku tunnettu nykyinen tai entinen aukroteetti,niin silloin se on hörhöille,salkkareille ja parapelleille kuin Herran sanaa.

Voi olla,että Yhdysvaltain 39.presidentti (1977-1981) Jimmy Carter on nostettu esille siitä syytä,että hän kertoi nähneensä ufon lokakuussa 1969.Myöhemmin tähtitieteilijät totesivat kuitenkin,että kyseessä oli Venus-planeetta.
:woohoo: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Venäjä komentaa Obamaa kertomaan alieneista 21.09.2018 12:41 #4509

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Kuten varmaan olette uutisista kuulleet ja lukeneet,niin Yhdysvaltain kongressi on saanut tarpeekseen Venäjästä ja presidentti Donald Trumpin Venäjä-politiikasta.

Aivan erityisesti kongressia ärsyttää se miten Donald Trump viime kesän tapaamisessa mielisteli Putinia.

Kongressissa on vireillä useita lakiluonnoksia jotka iskevät pahasti Venäjän talouteen.Mikäli kaikki lakiluonnokset tulevat marraskuussa voimaan,niin niiden sanotaan olevan "pakotteita helvetistä".

Jos näin käy niin voi olla,että Puuttinin kaljukin alkaa harmaantumaan ja kotimaiset venäjäfanit antavat ymmärtää,että kaikki Yhdysvaltain kongressin jäsenet ovat vapaamuurareita....
:evil: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Venäjä komentaa Obamaa kertomaan alieneista 22.09.2018 12:24 #4511

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Joillain on aika omalaatuisia odotuksia siitä,että mitä presidentti Trump tulee tekemään.

Eräs todella omituinen odotus on erään hörhön sekava selostus siitä,että tuomitseeko Trump Eliitin jäseniä heidän aiemmista rikoksistaan.

Aimmin on kuultu,että he ovat tuominneet sotaoikeudessa näitä rikollisia ja siitä nousi haloo.

Nyt Trump pyrkii tuomitsemaan heitä kun saa rehellisen tuomarin ensin korkeimpaan oikeuteen.

Lisäksi Trump ei ole tehnyt mitään niin tyhmää kuin Obama,joka vei ihmisoikeudet kansalaisiltaan terroristilaeilla.

Todella omituista tajunnanvirran sanelua myös siitä syystä,ettei Barack Obama laatinut mitään terrorismilakeja vaan ne lait laadittiin Yhdysvalloissa jonkin aikaa 11/9-terroristi-iskujen jälkeen.

Silloin presidenttinä ole Bush eikä niiillä terroristilaeilla viety kansalaisilta ihmisoikeuksia.

Suomessa terroristilait laadittiin vuonna 2003,eikä niilläkään laeilla viety kansalaisilta ihmisoikeuksia.

11/ 9 terroristi-iskujen jälkeen monet kymmenet maat laativat omat terroristilakinsa.

Myös Venäjäon laatinut omat terroristllakinsa eikä niilläkään laeilla ole kansalaisilta viety ihmisoikeuksia.
:woohoo: :P

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Venäjä komentaa Obamaa kertomaan alieneista 23.09.2018 16:01 #4513

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Eräät eivät edelleenkään jätä Barack Obamaa rauhaan.Johtuneeko tämä siitä,etteivät eräät edelleenkään voi sisäistää sitä,että Yhdysvalloissa on ollut tummaihoinen presidentti.

Näin ollen epämääräiset örinät ja kuvitelmat hänen suhteensa jatkuvat edelleenkin tähän tyyliin:Obaman aikana USA surmasi viattomia lennokki-iskujen yhteydessä todella paljon ja siitä hyvästä Obama sai Nobelin rauhanpalkinnon.

Obama on ylimpänä käskijänä murhauttanut ihmisiä tosi paljon.

Melkoisen outoa tajunnanvirran sanelua siitä syystä,että Barack Obama valittiin Yhdysvaltain presidentiksi vuonna 2009,ja samana vuonna hän sai Nobelin rauhanpalkinnon.

Sitä paitsi Afganistanin toinen sota alkoi lokakuussa 2001.Silloin Yhdysvaltain johtama liittouma hyökkäsi Afanistaniin YK:n turvallisuusneuvoston myöntämällä mandaatilla.

Silloin Yhdysvaltain presidentti oli George W.Bush ja hän toimi Yhdysvaltain presidenttinä kaksi virkakautta 2001-2009.

Jo alusta lähtien liittouma on käyttänyt runsaassa määrin RQ1 Predator-lennokkeja mm.tiedusteluun ja yksittäisiin iskuihin tunnistettuja talebanin kohteita vastaan.

Otetaanpa vertailun vuoksi esiin myös Afganistanin ensimmäinen sota.

Afganistanin ensimmäinen sota käytiiin Neuvostoliiton,sen tukeman Afanistanin demokraattisen tasavallan ja sitä vastustavien konservatiivisten muslimien ja heimojen välillä.

Neuvostoliitto aloitti Afganistanin sodan 29.joulukuuta 1979,ja sota loppui helmikuussa 1989 kun Neuvostoliitto veti joukkonsa pois Afganistanista.

Tätä sotaa pidetään 1900-luvun verisimpänä sisällissotana.

Afganistanin tappiot olivat noin 1,3 miljoonaa kuollutta,pääasiassa siviilejä,ja noin kuusi miljoonaa ihmistä joutui pakolaisiksi.

Neuvostoliiton tappiot olivat 68 500 sotilasta kaatuneina,haavoituneina ja kadonneina.

Neuvostoliitossahan ylin valta oli NKP:n pääsihteerillä.

Kun Afaganistanin sota alkoi,pääsihteerinä oli Breznev,hänen jälkeensä Andropov,sitten Tsernenko,ja viimeisin NKP:n pääsihteeri oli Gorbatsov.Häne aloitteestaan Afganistanin sota saatiin Neuvostoliiton puolelta loppumaan.

Tässä sodassahan Afganistanin tappiot olivat noin 1,3 miljoonaa ihmistä,suuri osa heistä oli siviilejä,niin kuinkan monta kymmentä tuhatta surmattua siviiliä osuu kun NKP:n viimeisten sihteerien kohdalle?

B)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Venäjä komentaa Obamaa kertomaan alieneista 29.09.2018 11:50 #4516

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Kuten varmaan jokainen tietää,niin pari päivää sitten Yhdysvaltain ex-presidentti Barack Obama kävi pikavisiiitillä Suomessa.

Hän esiintyi Messukeskuksessa klo 16-17.35 välisen ajan.

Tapahtumaan pääsi mukaan ostamalla 2000€ arvoisen lipun.Mutta kuinka ollakaan,Obama ei vieläkään kertonut alieneista.

Edellisenä päivänä Suomessa vieraili Venäjän pääministeri Medvedev.Hänkään ei rynnännyt Messukeskukseen ja vaatinut Obamaa kertomaan kaiken alieneista.
:woohoo: :P

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Venäjä komentaa Obamaa kertomaan alieneista 12.10.2018 14:59 #4528

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Vaikuttaa siltä,että eräät edelleenkin seuraavat herkeämättömällä valppaudella Amerikan maan presidenttejä.

Lieneekö tällainen "seuranta" perua SUTin keskustelufoorumilta jossa eräs puhutuin Amerikan maan presidentti oli Bush nuorempi ja myös koko Bushin suku.

Ja kuten eräät ehkä tietävätkin,niin tällä hetkellä eräällä taholla kuuminta hottia on Yhdysvaltain presidentti Donald Trump.

Eräällä taholla joku on sitä mieltä,ettei Trump ole mikään puhdas pulmunen mutta jos pitää valita kolmesta pressasta,nin hän valitsee Trumpin.Hän on kuulemma parempi vaihtoehto Obamalle ja Clintonille koska hänen tarkoituksenaan on pelastaa Amerikka.

Tähän liittyy myös omalaatuista jorinaa erään tunnetun mystikon,joka jo aikalaistensa mielestä oli pelkkä huijari jolla oli suuri ego ja jatkuva tarve itsensä ylistämiseen,ajatuksista ja kuvitelmista.

Toisella taholla taas toppuutellaan ja kehoitetaan odottamaan sitä,että mitä Trump todellisuudessa on.Näissä suhteissa annetaan myös ymmärtää,että eräs kotimainen kontaktipersoona on Trumpin suhteen sanonut sitä sun tätä ja samalla vaaditaan resceptiä kyseiselle kontaktipersoonalle.

Mutta jostain ihmeen kumman syystä ei eräs taho koskaan ole puuttunut Venäjän presidentteihin eikä Venäjän presidentin vaaleihin.

Venäjän eka pressa oli Jeltsin.Hänen jälkeensä Putin oli kaksi kautta Venäjän pressana.Siitten tapahtui vallanvaihto kun pääministeri Medvedev valittiin Venäjän pressaksi ja Putinista tuli Venäjän pääministeri.

Ja kuten hyvin tiedetään,niin vuoden 2012 presidentin vaaleissa Putin palasi Venäjän presidentiksi vaaleissa,joissa oli runsaasti vaalivilppiä mutta Kreml kielsi tutkimasta asiaa.

Venäjän edelliset pressanvaalit olivat tunnetusti lähinnä muodolliset ja Putin jatkaa edelleenkin pressana.

Syy siihen,ettei erästä tahoa,joka on keskittynyt vain Amerikan maan asioihin,kiinnosta Venäjän maan asiat ja pressat lienee siinä,etteivät eräät halua liata omaan pesäänsä vai mitä toverit?

:woohoo: B) :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Venäjä komentaa Obamaa kertomaan alieneista 13.10.2018 11:59 #4529

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Tässä on jo aiemmin tuotu esille terrorismilait.

Eli lait,jotka esmes.Yhdysvalloissa säädettiin melko nopeasti 11/9-terroristi-iskujen jälkeen.

Suomessa terrorismilait säädettiin vuonna 2003 ja samoin tehtiin koko EU:n alueella,itänaapurissa ja lähes koko maailmassa.

Vaikka eräät silloin,ja miksei vieläkin,kuvittelivat sellaista että kansalaisilta vietiin kaikki ihmisoikeudet,niin sellainen kuvitelma ei pidä paikkaansa.

Nykyisin on eräillä propellit alkaneet ottamaan melkoisesti kierroksia ja syynä on Suomen tuleva tiedustelaki.Siinä ei ole mitään ainutkertaista koska monet muutkin maat,esmes.Venäjä,ovat säätäneet omat tiedustelulakinsa jo vuosia sitten.

Mutta niiden,joiden propellit ottavat kierroksia tämän lain suhteen,mielestä kyse on "noitavainosta" ja kaikkien suomalaisten ihmisoikeuksien menetyksestä.

Näinhän asia ei ole koska uuden tiedustelulain perusajatus on hyvin yksinkertainen:woohoo: eli paljastaa ennalta ja myös ehkäistä ennalta mahdolliset Suomeen kohdistuvat terroristien iskut.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!
 • Sivu:
 • 1
 • 2
Sivu luotiin ajassa: 0.270 sekuntia