Behind the Throne

Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana:
 • Sivu:
 • 1

AIHE: Luento abduktioista ja muukalaisista

Luento abduktioista ja muukalaisista 21.05.2012 04:13 #797

 • miumaukatti123
 • miumaukatti123 hahmo Aiheen kirjoittaja
 • Poissa
 • Tulokas
 • Tulokas
 • Viestejä: 7Kyseinen linkki vie ufotutkija, professori Corrado Malangan luentoon vuodelta 2009. Jos jaksat seurata luennon läpi, saat asianmukaisen kuvan siitä, mistä ufo-ja abduktioilmisössä on kyse. Malanga antaa luennossaan myös tietoa niistä tieteellisistä viitekehyksistä, joiden mukaan hän ja hänen ryhmänsä työskentelevät ja kehittävät yhä työtään abduktoitujen vapauttamiseksi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Luento abduktioista ja muukalaisista 04.06.2017 13:58 #4266

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Corrado Malanga ei ilmeisesti ole kovinkaan tunnettu henkilö ufotutkijoiden keskuudessa.Johtuneeko se siitä,ettei hän ole saanut tarpeeksi medianäkyvyyttä.

Mikäli ei saa medianäkyvyyttä,ei myöskään saa katu-uskottavuutta.Juuri medinäkyvyys ja katu-uskottavuuden saavuttaminen on ufotutkijoiden parissa lähes ensisijainen prioriteetti.

Medianäkyvyyttä ja katu-uskottavuutta ovat nykyaikoina saavuttaneet mm.Alex Collier (aka Ralph Amagram,entinen linnankundi),David Wilcock,Steven Geer ja Gorey Goode.

Medianäkyvyyttä ja katu-uskottavuutta sai myös ensimmäinen tunnettu ufohuijari George Adamski jo 1950-luvulla.

Hänhän kertoi tavanneensa venuslaisia.Lisäksi hän väitti Venuksen ja Marsin olevan kelpo asuinpaikkoja.Kuun pimeän puolen hän kertoi tehdyn asuttavaksi kupujen avulla.Tämän kaiken hän kertoi nähneensä omin silmin.

Adamskin varjoon jäi Etelä-Afrikkalainen Elisabet Klarer.Myös hän kertoi tavanneensa "ihania venuslaisia".Lisäksi hän kertoi,että hän oli päässyt lentämään venuslaisten partioaluksella,eli lentävällä lautasella,tuhannen mailin korkeudella olleeseen,sikarinmuotoiseen venuslaisten emoalukseen.

Niihin aikoihin,eli 1950-luvulla,abduktiot ja muukalaiset olivat tuntematon käsite eikä niistä pidetty luentoja.1950-luvun loppupuolella eräs amerikkalainen pariskunta,Howard Menger ja hänen puolisonsa Connie,saivat hieman medianäkyvyyttä.

Näin siitä syystä,että Howard Menger väitti olevansa Saturnukselta kotoisin ja hänen puolisonsa Connien hän väitti syntyneen ulkoavaruudessa.

Tämän pariskunnan mustavalkoinen valokuva on Robert Jacksonin kirjassa Ufot,menneisyydestä meidän päiviimme.Julkaisuvuosi 1993.

Tämä pariskunta katosi historian hämärään.Sinne katosi myös Valiant Thor.Hänhän kertoi olevansa muukalainen ja avaruuslääketieteen asintuntija.He eivät herättäneet kovin suurta mielenkiintoa koska niihin aikoihin eksopolitiikka oli tuntematon käsite.

Nykyisin eksopolitiikka on melkoisen mielenkiinnon kohteena.Siitä on osoituksena suoli24:lla aikoinaan julkaistu viesti,jonka aiheena oli:Listatut avaruusrodut.

Niitä rotuja oli muistaakseni jopa 80,ja osa niistä oli asettunut asumaan maahan.Ja kuten arvata saattaa,niin he ovat saapuneet sellaisista tähdistöistä,jotka näkyvät hyvin maahan.

Joidenkin eksopoliitikkojen mielestä maa on siirtomaaplaneetta.

Toiset taasen ovat sitä mieltä,että maa on elämänkokeiluplaneetta.Tämän käsityksen,tai paremminkin uskomuksen mukaan,muukalaiset risteytyvät maan immeisten kanssa.Näin kuulemma saadaan aikaan rotu,joka pelastaa maapallon tuholta.

Tämä "maapallon pelastaminen" on ties miten pitkään ollut eräänlainen ikiaikainen perussääntö NewAgen kannattajien keskuudessa.
:woohoo: :P :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Luento abduktioista ja muukalaisista 06.06.2017 17:48 #4268

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Edellisessä viestissäni toin esille nykyisen eksopolitiikan.Se ei ole mitenkään harvinaista koska osattiin sitä ennenkin pöhistä eksopolitiikasta vaikka kyseistä termiä ei aiemmin käytetty.

Eräs esimerkki wanhojen hywien aikojen eksopolitiikasta löytyy Reijo Sjögrenin kirjasta "Mies toisesta maailmasta ja muita ufoilmiöitä".Kustannusosakeyhtiö Otavan laakapaino,Keuruu 1973.

Kyseisen kirjan sivulla 45 on otsikko:Laskeutuminen Venezuelaan,ja siitä lyhyt tiivistelmä:

Tämä tapaus sattui elokuun 7.1965 myöhään iltapäivällä.Tällä tapauksella on kolme tunnettua havainnontekijää ja tapaus sattui kirkkaassa päivänvalossa klo 16 aikoihin.

Silloin he havaitsivat taivaalla kirkkaan valonvälähdyksen.Sittemmin tämä välähdys osoittautui pallomaiseksi esineeksi,joka muuttui suuremmaksi,kun se hiljalleen siirtyi kohti maata.Esine jatkoi laskeutumistaan.Sen ollessa noin sadan metrin korkeudella,he saattoivat nähdä,että esine oli tavattoman suuri,levymäinen laite,joka säteili kirkasta kellertävää valoa,ja jonka alapuolella oli tumma pyörivä reuna.

Suuri levy vaipui hitaasti kohti maata,kunnes se pysähtyi liikkumattomaksi,noin puolentoista metrin korkeuteen maan pinnasta.Äkkiä laitteen alapuolelta-joka oli noin 27 metriä halkaisijaltaan-ilmestyi valokeila maata maata kohden,ja tätä valoa pitkin laskeutui kaksi olentoa,jotka 2,1-2,4 metrin pituisia.

(Oma huomautus,jos esine oli puolentoista metrin korkeudella,niin miten on mahdollista se,että kaksi valokeilassa laskeutuvaa olentoa olivat yli kahden metrin pituisia?).

Olennoilla oli pitkä,kellertävä tukka,joka ulottui hartioille saakka,suuret kellertävät silmät,ja he olivat pukeutuneet yksiosaiseen pukuun,jossa ei ollut mitään saumoja,vetoketjuja tai nappeja.Asut olivat kiiltäviä kuin metalli.

Nämä kolme miestä näkivät olentojen tulevan heitä kohti.Olennot pysähtyivät noin kolmen metrin päähän ja venezuelalaiset kuulivat äänen sanovan heille: "Älkää olko peloissanne,rauhoittukaa."

Outoa oli,etteivät olentojen huulet liikkuneet laisinkaan.He "kuulivat" äänen päänsä sisällä-tai paremminkin aivoissaan.Kun he olivat toipuneet hämmästyksestään,he kuulivat äänen sanovan:"Me puhumme teille suoraan"."Silloin nämä kolme miestä tajusivat ottaneensa vastaan telepaattista puhetta.

(Tästä syntyi telepaattinen keskustelu kysymys/vastaus-tyylillä).

K. Keitä te olette?Mistä tulette?Mitä haluatte täältä?
V.Tulemme Orionilta.Olemme tällä planeetallla rauhan asialla.Tutkimme ihmisten psyykeä voidaksemme käyttää sitä omissa lajeissamme.Ympärillänne on seitsemän planeettaa:Maa,Saturnuksen kaksi satelliittia Epsilon ja Kristofix,Kelpis,Orion ja pikkuplaneetta Outer Dipper (Otavan tähtikuviossa).
K.Voitteko kertoa miten lentolautaset toimivat?
V.Närkästyneenä nimestä "lentävä lautanen" olento vastasi:Ne eivät ole lentäviä lautasia.Ne ovat gravitelidesejä ja ne toimivat ytimiin kerätyn aurinkoenergian voimalla,joka kehittää suunnattoman magneettisen voiman.
K.Pystyttekö Te hallitsemaan painovoiman?
V.Luonnollisesti.
K.Ketkä lentelevät näillä aluksilla?
V.Toisia lentävät Spacitotelemesit ja toisia Mechanistotelesit (Avaruusihmiset ja robotit).
K.Ovatko asukkaat seitsemällä planeetalla yhtäläisiä ja samannäköisiä?
V.Eivät.On olemassa Morphous-ja Amorphouslajeja.Me olemme Morphous-lajia ja enemmän toistemme kaltaisia paitsi ne,jotka alkuaan ovat Outer Dipperiltä.Ne ovat pieniä,noin 35 tuumaa (n.90 cm) pitkiä.
K.Onko teillä tukikohtia maassa?
V.Jokaisella planeetalla,joka lähettää tutkimusretkikuntia maahan,on avaruusalus,joka on noin puolet Kuunne koosta ja joka jätetään Mars-planeetan taakse.Tästä johtuu,että meitä nähdään enemmän silloin,kun Mars on lähella maata.
K.Onko teidänkaltaisianne olentoja keskuudessamme?
V.Kyllä.Heitä on 2 417 805.
K.Oletteko kokeilleet ristisiitosta välillämme?
V.Emme.Mutta tutkimme mahdollisuutta Uusien Olentojen luomiseksi.
K.Onko teidän keskuudessanne kokeiltu ristisiitoksia?
V.Kyllä.
K.Oletteko kuljettaneet Maasta ihmisiä mukananne?
V.Emme.Vain eläimiä.
K.Mitä ajattelette saavutuksistamme tällä planeetalla?
V.Ne ovat alkukantaisia kokeiluja.
K.Onko teillä voimakkaita aseita?
V.Kyllä.Meillä on aalto-kompressori,joka pystyy yhdellä laukauksella hajottamaan Kuunne.
K.Onko teillä tämä ase mukananne?
V.Ei.toistan,että tarkoituksemme on rauhanomainen,mutta meillä on pienempiä laitteita,jotka ovat kyllin tehokkaita pysäyttämään jopa ydinpommin räjähdyksen.

Tässä vaiheessa keskustelu loppui,eivätkä nämä kolme kokijaa enää muistaneet paljoakaan,vain joitain epämääräisiä lausahduksia.

Että tällainen tapaus vuodelta 1965.Kun tätä tapausta vertaa nykypäivien ufo-ja alienintoilijoiden "kokemuksiin" sekä eksopoliitikkojen uskomuksiin niin ei voi todeta muuta kuin sen,ettei mitään uutta Auringon alla.
:woohoo: :P :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Luento abduktioista ja muukalaisista 18.06.2017 16:22 #4272

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Koska nykyisinkin puhutaan melkosen paljon,ainakin joissain piireissä,abduktioista,muukalaisista,eteerisistä maailmoista,galaktisesta liitosta yms.,niin mistä tällaiset ajatukset,oletukset ja kuvitelmat ovat alunperin lähtöisin?

Vastauksen tarjoaa Jyri Linan vuonna vuonna 1979 Suomessa julkaistu kirja "Ufotutkimuksesta Neuvostoliitossa".

Kirjassa on osio nimeltään Ufoilmiön lähteillä,ja tästä osiosta lyhyt tiivistelmä:

Itseoppinut,Venäjällä asunut puolalainen ohjustieteilijä Konstantin Tsiolkovski (1857-1935),oli kosmonauttiajan pioneereja.Vähemmän tiedetään,että tämä mies jo 1920-luvulla oli selvillä avaruuden sivilisaatioiden kosketuksista planeettaamme.Hän oli myös perustellut,miksi niiden edustajat eivät ota yhteyttä meihin.Jossakin mielessä häntä voidaan pitää tämän päivän ufologien tieteellisenä edelläkävijänä ja tien löytäjänä koko maailmassa.

Seuraavaksi Tsiolkovskin tieteellisiä perusteluja.

*Avaruuden asutus on absoluuttinen,ei vielä faktatotuus.Älyllisiä olentoja on ääretön joukko.Yhteyden otto aurinkokunnasta toiseen,jopa Linnuradalta toiseen tähtiryhmään on täysin mahdollinen.Voimme olla varmoja,että täydellisillä avaruuden asukkailla on välineitä matkoihin planeetalta toiselle.Kosminen asutusten siirto ei ole vain mahdollista,vaan suorastaan tarpeellista.Yhdyskuntien siirtyminen avaruudessa ei ole vain kuviteltavissa oleva mahdollisuus,vaan se on perustellusti tarpeellinen,harkittu,kosmoksen valtavissa avaruuksissa tapahtuva globaali prosessi,jonka tietyt sosiaaliset tarpeet välttämättömästi aiheuttavat.Ellei elämä avaruudessa leviäisi,vaan olisi sidoksissa yksistään samaan planeettaan,tämä elämä olisi epätäydellinen ja määrätty kuolemaan murheellisella tavalla*.

*Avaruudessa epäilemättä on ihmistä mutkikkaampia ja täydellisempiä olioita.Valtava määrä planeettoja sekä muita asumiskelpoisia paikkoja on jo asutettu,joten kosmos on täynnä elämää,joka on tuntuvasti maanpäällistä korkeampaa.Täydelliset oliot asuttavat pääasiallisesti eetterialueita aurinkojen ympärillä.Mahdollista on,että siirtolaiset käyttävät jokaista kimaltelevaa aurinkoa,jolla ei ole edes planeettoja.Yhdyskuntien olemassaolo saattaa perustua myös johonkin toisenlaiseen energialajiin.*

*Mitä tapahtuisi,jos huomattavasti täydellisimmät oliot miehittäisivät maapallon?Käyttäisivätkö he vomaansa tuhotakseen ihmiskunnan ja asuttaakseen maan?Mutta maan ulkopuoliset huippuyhteiskunnat eivät ole agressiivisia.Silti niiden oliot eivät pidä kontakteja tarpeellisina.Vaadittavat tekniset välineet omistavat sivilisaatiot eivät ryhdy heti ottamaan yhteyttä mihin tahansa toiseen planeettaan,vaikka se olisi saavutettavan välimatkan takana.Jälkimmäisillä olioilla pitäisi riittävää sosiaalista kypsyyttä.Jos kontakti otetaan,jolla ei vielä ole tätä kypsyyttä,tapahtumassa piilee vakavia vaaroja sekä onnettomuuksia.*

*Huippusivilisaatiot tutkivat kosmiseen yhteistyöhön epäkypsiä yhteiskuntia tarkkaillen niitä huomaamattomasti.Tämä toiminta on tarpeellista sen päättelemiseksi,milloin sopii ottaa avoin kontakti.Samallla avaruusoliot auttavat tämän ajankohdan nopeampaa saavuttamista.Yhteys voi olla salainen (vain toisen puolelta) tai julkinen (molemminpuolinen).Kaikki kontaktimuodot ovat tarkoitetut päätehtävän toteuttamiseksi.Tämä tehtävä on maksimaalisesti laajentaa ja täydellistää yhteistyötä sellaisten avaruudessa asuvien olioiden kesken,joilla on yhteiskunnallista älyä,niiden parasta tavoitellen.Joissain tapauksissa korkean tason yhteiskunnalliset oliot puuttuvat alempien tasojen asioihin.Toisten olentojen auttaminen kehityksen nopeuttamisessa on kosmisen humanismin ja moraalin korkein ilmentymä*.

Tsiolkovskin arvioiden mukaan meidän sivilisaatiomme ei vielä ole kypsä kosmis-sosiaalisiin suhteisin,siksi Maan ulkopuolisten sivilisaatioiden edustajat eivät ilmoita julkisesti läsnäolostaan.Ei siitä syystä,ettei heitä olisi läsnä,vaan koska meidän planeettamme asukkaat eivät vielä ole siihen valmiit.

Tällaisia visioita Konstanin Tsiolkovski toi esille entisessä Neuvostoliitossa jo lähes 100 vuotta sitten,eli nykyisinkään ei siis ole mitään uutta Auringon alla.
:woohoo: :P :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Luento abduktioista ja muukalaisista 06.08.2017 13:14 #4286

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Exopoliitikkojen mukaan on olemassa viisi avaruusrotua joita olemme tavanneet.Eräs rotu on kuulemma Arcturuslaiset.

Juuri tämä Arcturus herätti mielenkiintoni siitä syystä,että olin aikoinaan innokas tähtitieteen harrastaja.Niihin aikoihin ei ollut internettiä eikä wikipediaa joten täytyi käyttää tähtieteen opaskirjoja-ja karttoja.

Niiden avulla tähti nimeltään Acturus löytyi.Se on pohjoisella tähtitaivaalla sijaitsevan Karhunvartijan (Bootes) tähdistön kirkkain tähti.Se on tähtitaivaan neljänneksi kirkkain tähti ja Siriuksen jälkeen toiseksi kirkkain Suomessa näkyvä tähti.Arcturus on punainen jättiläistähti,ja se loistaa 180 kertaa kirkkaammin kuin aurinkomme.

Tästä melko himmeävaloisesta Karhunvartijan (Bootes) tähdistöstä ei ole löydetty yhtään eksoplanettaa,mutta silti Arcturuslaisia on maapallolla kuulemma käynyt.Sitä paitsi eräs kanavoijakin saa toisinaan viestejä Arcturuslaiselta ryhmältä.Niitä Arcturuslaisia käy maapallolla varmaan siitä syystä,että Karhunvartijan (Bootes) tähdistö näkyy hyvin maahan.....

Exopoliitikkojen uskomuksiin kuuluu myös Siriuslainen avaruusrotu.Sirius tosin on,kuten olen aiemmin tuonut esille,Ison koiran (Canis Majoris) tähdistön kirkkain tähti ja kirkkain maahan näkyvä tähti.

Sen seuralainen,Sirius B,löydettiin vuonna 1862.Juuri tähän Sirius B:en littyy uskomus,jonka mukaan Afrikassa asuva Dogonien alkuasukasheimo tiesi Sirius B:n olemassaolosta jo kauan ennen länsimaita,ja tiedon siitä he olivat kuulemma saaneet heidän luonaan vierailleilta siriuslaisilta.

Totuus tässä asiassa on paljon arkipäiväisempi:Dogonien alkuasukasheimo sai tiedon mm.Sirius B:n olemassaolosta länsimaisilta lähetyssaarnaajilta.Eli jo niihn aikoihin lähetyssaarnaajat levittivät muutakin tietoa kuin pelkkää Herran sanaa.

Tästä huolimatta Siriuslaisesta avaruusrodusta on exopoliitikoille tullut kiveen hakattu totuus aivan samoin kuin Plejadilaisesta avaruusrodusta.

Tämän avaruusrodun sai tunnetusti aikaan ufohuijari Billy Meier varhain 1970-luvulla.Silloin hän julkaisi mustavalkoisia kuvia amerikkalaisesta showtanssijasta ja laulajasta Michelle DellaFawesta.Silloin Meier väitti,että kuvissa on Semjase,Seulasten (Plejadien) kaunotar.Kahden Michelle DellaFawen kumppanin Meier kertoi olevan Asket ja Nera nimiset Plejadien (Seulasten) kaunottaret.

Ensimmäisen tunnetun ufohuijari George Adamskin aikalainen,Etelä-Afrikkalainen Elisbeth Klarer,kertoi myös tavanneensa "ihania venuslaisia".

Myöhemmin hän kertoi tavanneensa 7.päivänä huhtikuuta vuonna 1956 avaruusmuukalaisen jonka nimi oli Akon.Tämä avaruusmuukalainen oli kuljettanut Elisabet Klarerin kotiplaneetalleen,jonka nimi oli Eton.

Hän kertoi sen sijainneen Alfa kentaurin tähtikuviossa.Mutta jos tarkkoja ollaan,niin Afa kentaur on kaksoistähti,joka sijaitsee eteläisellä tähtitaivaalla sijaitsevassa Kentaurin tähtikuviossa.

Tällä Akonin kotiplaneetta Etonilla Elisabet Klarer kertoi heidän harrastaneen seksiä,hän oli tullut raskaaksi ja synnyttänyt pojan,joka sai nimekseen Ayling.Tämä poika jäi Eton-planeetalleen,ja Akon kuljetti Elisabet Klareri takaisin maahan ja Akon palasi kotiplaneetalleen.

Tähän kaikkeen kului aikaa Klarerin mukaan vain neljä kuukautta!Oli tosi nopeaa toimintaa vai mitä?Nyt muuten muistui mieleeni se,että aikoinaan SUTin keskustelufoorumilla eräs nimerkki kirjoitti,että avaruudessa kaikki tapahtuu nopeutetussa ajassa.
:woohoo: :whistle: :P

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Luento abduktioista ja muukalaisista 18.11.2017 13:06 #4372

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Kun tässä on tullut lueskeltua vanhoja ufoista,abduktioista ja muukalaisista kertovia kirjoja niin väksinkin mieleen tulee sellainen ajatus,että 1950 ja 1960-luvulla Pohjois-ja Etelä-Amerikka "kilpailivat" siitä,että kumpi on "ufojen manner".

Tähän sisältyvät tietysti myös abduktiot ja muukalaiset molemmilla mantereilla.Eräs "kaikkein hämmästyttävn tapaus" näissä suhteissa on tietysti maanviljelijä Antonio Villas-Boasin kokema tapaus Brasilian itärannikolla 15.lokakuuta 1957.

Tämän "kaikkein hämmästyttävimmän tapauksen" aika moni varmaan tietääkin,ja aivan äsken luin sen,taas kerran,Reino Sjögrenin kirjasta "Mies toisesta maailmasta ja muita ufoilmiöitä".

Tätä melko pitkää tarinaa voisi paremminkin kutsua "hämmästyttävän hyvin keksityksi tarinaksi" koska sitä se juuri on.Eräs melko hupaisa yksityiskohta tässä tarinassa on Boasin kuvailema ja piirtämä lentävä lautanen.Se on melko ihmeellisen näköinen härveli jossa on jopa sivuperäsin.

Eksopoliitikoille ja todellisille hörhöille Boasin tarina on tietenkin "kiveen hakattu totuus" mutta ei muille.
:P

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Luento abduktioista ja muukalaisista 06.07.2018 14:38 #4451

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Toin aiemmin esille ns."Plejadilaisen avaruusrodun".

Tämä "avaruusrotu" on hörhöjen mukaan lähtöisin Lyyran tähtikuviosta josta he pakenivat jonkinlaisen sodan takia,ja asettuivat asumaan Plejadien eli Seulasten,japaniksi Subaru,tähdistöön.

Todellisuudessa Plejadit eli Seulaset ei ole tähdistö vaan avoin tähtijoukko.Se on noin 100 miljoonaa vuotta vanha,ja se tunnettiin jo antiikin aikana.Tässä avoimessa tähtijoukossa on noin 500 tähteä.Suurin osa niistä on on nuoria ja kuumia sinisiä tähtiä,ja loput lähinnä ruskeita kääpiöitä.

Tästä avoimesta tähtijoukosta ei ole löydetty yhtään eksoplaneettaa joten siellä ei siis ole älyllistä elämääkään.Tällaisen pikku jutun hörhöt kuittaavat yleensä aina samalla tavalla eli sanomalla,että kyllä sielläkin elämää on,mutta se on eteerisellä tasolla.

Ja kuten aiemmin olen tuonut esille,niin se "uuden ajan Adamski" eli ufohuijari Billy Meier,teki "Plejadilaisen avaruusrodun" 1970-luvulta lähtien melkoisen tunnetuksi.

Siinä on kyse vain siitä,että varhain 1970-luvulla Billy Meier kuvasi filmikameralla Tv:n kuvaruudulta Dean Martin's shown aikana amerikkalaisen showtanssija-ja laulajan Michelle DellaFawen.

Tästä vaaleasta showtanssijasta-ja laulajasta Billy Meir kehitti Semjasen,Seulasten kaunottaren.Tämä mustavalkoinen valokuva päätyi myös erääseen kotimaiseen ufokirjaan otsikolla "Semjase,Seulasten kaunotar".

Michelle DellaFawen kahdesta kollegasta Meier kehitti Asket-ja Nera-nimiset Seulasten kaunottaret.

Michelle DellaFawella on internetissä oma Facebook-sivusto.

Noin kymmenen vuotta sitten käväisin ensimmäisen kerran niillä sivustoilla.Käväisin muuten hyvään aikaan koska juuri silloin Billy Meier sai todella kylmää kyytiä niillä sivustoilla.Billy-setä tuskin liittyi tykkääjien joukkoon!

Billly Meierillä on myös runsaasti parimetrisiä ufojen pienoismalleja joiden hän on kertonut olevan kopioita alkuperäisistä havainnoista.

Todellisuudessa asia on täysin päinvastoin koska Meierin ex-puoliso kertoi aikoinaan,että kaikki noin tuhat ufoista otettua valokuvaa ovat kaikki valokuvia ufojen pienoismalleista.

Vaikka Plejadilainen avaruusrotu on vain mielikuvituksen tuotetta,niin silti eräät hörhöt ovat sitä mieltä,että meissä on myös Plejadilainen olemuspuoli.Mutta mitä se tarkoittaa,niin sitä hörhöt eivät ole kertoneet.
:woohoo: :S

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Luento abduktioista ja muukalaisista 14.07.2018 17:24 #4452

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Tästä "Plejadilaisesta avaruusrodusta" muistui äskettäin mieleeni se,että aikoinaan SUTin keskustelufoorumilla kerrottiin varmana tietona se,että "Seulasten kaunottarien" eli Semjasen,Asketin ja Neran isä on Ptaah-niminen "avaruuskenraali".

Silloisen "tiedon" mukaan Ptaah oli julmetun suuren avaruusristeilijän komentaja.Hänen ikänsä kerrottiin maan vuosissa laskettuna olevan yli 700-vuotta.

Tästä "avaruuskenraalista" ufohuijari Billly Meier ei julkaissut yhtään valokuvaa.Lieneekö syy ollut siinä,että naispuoliset avaruusolennot ovat vakuuttavampia kuin urospuoliset?

Sen muistan aivan varmasti,että SUTin keskustelufoorumilla erään "erittäin ansioituneen vakiokeskustelijan" avatterena oli jonkin aikaa piirros tästä avaruuskenraalista nimeltään Ptaah.

Tämä piirros oli,ja lienee varmaan vieläkin,osittainen sivuprofiili,ja siinä oli kuvattuna henkillö,jolla on pitkä vaalea tukka ja lyhyt vaalea parta ja joka piirroksesssa yrittää olla "vanhan ja kokeneen" näköinen.

Myöhemmin tämä "erityisen ansioitunut vakiokeskustelija ja kanavointien välittäjä" vaihtoi avatartaan.Oliko kyseinen henkilö kenties menettänyt uskonsa tähän Ptaah-nimiseen avaruuskenraaliin?:woohoo: :whistle:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Luento abduktioista ja muukalaisista 23.07.2018 16:24 #4455

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Erään kanavoijan mukaan on olemassa myös kissaolentoja.

Tämän kanavoijan mukaan Lyyralaiset ovat Vegan tähdistön kissaolentoja.

No,onhan tämäkin melkoinen uskomus ja kuvitelma siitä syystä,että Lyyran tähdistö on pohjoisella tähtitaivaalla sijaitseva pieni mutta selkeä tähdistö.

a Lyrae eli Vega on Lyyran tähdistön kirkkain tähti,ei siis tähdistö,ja pohjoisen tähtitaivaan toiseksi kirkkain tähti eli siis aurinko.Se loistaa taivaalla 0,03 magnitudin kirkkaudella ja on 25 valovoden päässä maasta.

Eli jos kissaihmiset asustelevat Vegan tähdellä,eli auringolla,niin niillä on niin kuumat oltavat,että niiden turkit ovat kärähtäneet jo kauan sitten....:evil: :lol: :whistle:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Luento abduktioista ja muukalaisista 26.08.2018 11:14 #4482

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Löysin vanhan nettikoneeni tiedostoista mielenkiintoisen tarinan jonka on julkaissut Studio55-fi omilla sivuillaan.Tarina julkaistiin 28.09.2012.

Tällainen se tarina on.

Ufotutkijan hurja väite:Suomeen syntyi 11-vuotta sitten avaruusolennon jälkeläinen.

Brasilialainen tohtori uskoo,että Pohjois-Suomeen syntyi avaruusolennon jälkeläinen.

-Ihmiskunta on niin lähellä katastrofia,että muilta asutuilta planeetoilta on lähetetty meidän auttamiseksemme nuoriin ihmisiin istutettuja sieluja,ufotutkija Tapani Koivula sanoo.

-Ymmärrän kyllä,että ensimmäistä kertaa kuultuna täyttä scifiä,mutta samanlaisia väitteitä ja tapauksia on ilmennyt useita.

Suomalaisten kannalta erityisen kiinnostavaa on brasilialaisen tohtori Waldo Vieiran väite siitä,että Suomen olisi 11-vuotta sitten syntynyt tällainen poika.

Kun suomalaisryhmä oli vierailulla tiedekeskuksessa Brasiliassa,sen johtajana toiminut Vieira väitti tehneensä erään avaruusolennon kanssa 25-vuoden ajan kokeita,jossa he vaihtoivat kehojaan.

-Tekniikka perustuu ruumiista irtautumisilmiöön,jota Vieira on tutkinut vuosikymmeniä.Kokeissa Vieira ja avaruusolento siirsivät tietoisuutensa toistensa kehoihin.Siten he pystyivät tarkastelemaan maailmaa toisenlaisten aistien kautta.

Vuosien yhteistyön jälkeen avaruusolento ilmoitti tohtorille,että hän oli päättänyt syntyä ihmiseksi.

-Kuulemma hänen oli pitänyt valita sellainen ihmissikiö,jonka elinolosuhteet olivat samanlaiset kuin planeetalla,jossa avaruusolento itse oli aikaisemmin asunut.Ilmaston piti olla viileä,maastossa paljon vesistöjä ja asukkailla tavallista suuremmat keuhkot.

-Yllätys,yllätys-olento kertoi löytäneensä tällaisen paikan Pohjois-Suomesta.Vieiran mukaan olento syntyi pohjoissuomalaisen pojan ruumiiseen ulkonaisesti normaalilla tavalla,Koivula sanoo.

Yhteys kadonnut.

Väitetty poika olisi 11-vuotias.

-Kukaan ei tiedä,kuka hän on.Vieira sanoo,että hänen yhteytensä avaruusolentoon on tällä hetkellä kadonnut.Mutta on täysin mahdollista,että kun poika vanhenee,tohtorin yhteys poikaan palautuu.Pojalla saattaa olla joku tärkeä tehtävä,Koivula toteaa.

-Tällaisten kiehtovien tapausten vuoksi olen ollut koukussa ufoihin yli 40-vuotta.En lue scifi-kirjoja,koska todelliset kokemukset ovat paljon ihmeellisempiä

Muitakin kristallilapsia.

Koivula ymmärtää,että tarina kuulostaa uskomattomalta.

-Lapsi saattaa itse muistaa eläneensä muualla,jopa vieraalla planeetalla.Mutta jos hän alkaa tällaisista asioista puhua vanhemmilleen,normaali reaktio on tietysi sanoa "Älä höpsi tuollaisia".

-Tällöin moni lapsi lopettaa kyselemisen.Näitä tapauksia on monia.Uuden ajan lapsista on tehty myös kirjoja.Heitä kutsutaan kristallilapsiksi.

Niin että tällainen tarina vuodelta 2012.Sinä vuonnahan se 2102 Hoax oli kuumimmillaan.

Mikäli muistan oikein,niin tästä tarinasta Sutin keskustelfoorumilla keskusteltu joten siellä ei asiata oltu tietoisia kuten ei paranormaalilla foorumillakaan.

Nyt kun toin asian esille,niin moni entinen sutilainen ja jokunen parapellekin saattaa innostua kommentoimaan tätä tarinaa.
:woohoo: :silly:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Luento abduktioista ja muukalaisista 17.09.2018 12:20 #4506

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Joidenkin,lähinnä eksopoliitikkojen,mielestä Homo Sapiensin DNA sisältää paljon samaa mitä on neljällätoista maan ulkopuolisella rodullakin.

Näissä suhteissa he erityisesti viittaavat Plejadilaisiin.Heillä on kuulemma silmät hieman suuremmat kuin maan ihmisillä,eikä heitä voi tunnistaa plejadilaisiksi vaikka he vastaan tulisivatkin.

Tässä viitataan taas kerran Plejadien eli Seulasten avoimeen tähtijoukkoon josta ei edes ole löydetty yhtäkään eksoplaneettaakaan.

Kuten aiemmin ole tuonut esille,niin Plejadilaisen "avaruusrodun" keksi ufohuijari Billy Meier.

Hänhän kuvasi varhain 1970-luvulla Tv:n kuvaruudulta amerikkalaisen showtanssija-ja laulajan Michelle DellaFawen.Hänestähän tuli Semjase,Seulasten kaunotar.

Tarkennan viielä sitä,että mistä Meier keksi Asket ja Nera-nimiset Seulasten kaunottaret.

Hän keksi ne Golddiggers laulutrion laulajista jossa lauloivat Michelle DellaFawe sekä Suzy Meszoly ja Lindsay Bloom.

Susan Meszolysta tuli Asket niminen Seulasten kaunotar ja Lindsay Bloomista tuli Nera niminen Seulasten kaunotar.

Viime vuoden huhtikuussa Michelle DellaFawe (Semjase) Lindsay Bloom (Nera) matkustivat Sveitsiin ja tapasivat siellä ufohuijari Billy Meierin.En tosin tiedä sitä,että mistä asioista he keskustelivat.

Sitä paitsi Michelle DellaFawe ja Lindsay Bloom matkustivat Sveitsiin ihan tavallisella matkusjakoneella eivätkä suinkaan ufolla.
:woohoo: :P

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!
 • Sivu:
 • 1
Sivu luotiin ajassa: 0.282 sekuntia