Behind the Throne

Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana:

AIHE: Abduktiot totta vai tarua?

Abduktiot totta vai tarua? 19.03.2017 18:14 #4234

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Tässä muistui mieleeni eräs,eräälainen hörhöjen "tähtikartta".Siihen on merkitty muistaakseni noin 20 sellaista tähdistöä,joista ne avaruusölliäiset saapuvat maahan joko abduktoimaan maan immeisiä tai sitten etsimään kontaktihenkilöiksi sopivia.Ja kuinka ollakaan,niin tässä "tähtikartassa" mainitut tähdistöt näkyvät hyvin maahan.

Tästä voisi tehdä sellaisen johtopäätöksen,ettei sellaisista tähdistöistä jotka eivät näy hyvin maapallolle,ei avaruusölliäisiä saavu lainkaan.

Tässä "tähtikartassa" on myös Marduk-niminen tähdistö.Hupaisinta siinä on se,ettei tähtieteessä tunneta sellaista tähdistöä,ei pohjoisella eikä eteläisellä tähtitaivaalla.Eli Marduk-niminen tähdistö on olemassa vain joidenkin mielikuvituksessa.

Myös Sirius A ja Sirius B löytyvät kyseisestä "tähtikartasta".Niihin liittyen eräs nimimerkki kirjoitti ufot-Suomi 24-palstalla näin:Valon Galaktinen Liitto on ehdottomasti todellinen,ja se toimintaa ohjataan Siriuksesta käsin.

Tässä mennään pahasti pöpelikköön koska Sirius A on Ison Koiran (Canis majoris)-tähdistön kirkkain tähti.Se on maasta katsottuna tähtitaivaan kirkkain tähti,ja sen valovoima on hieman yli 23 aurinkoa.Sen seuralainen,Sirius B,löydettiin vuonna 1862,ja se on ensimmäinen löydetty valkoinen kääpiötähti.Ison koiran (Canis majoris) tähdistö näkyy talvikuukausina matalalla etelässä,ja Siruksen valovoima ja vilkkuminen on aiheuttanut monta turhaa ufohavaintoa.

Sitä paitsi Ison koiran (Canis majoris)-tähdistöstä ei ole löydetty yhtään eksoplaneettaa,joten siellä ei ole älyllistä elämää.Tämän asian suhteen eräät hörhöt sanovat aina:Kyllä sielläkin elämää on,mutta eteerisessä muodossa.

Myös Zeta A ja Zeta B-tähdistöt tuodaan esille.Mutta todellisuudessa Zeta Reticuli on kaksoistähti.Zeta (1) on hieman aurinkoa keveämpi ja himmeämpi,Zeta (2) muistuttaa paljon aurinkoa kooltaan ja kirkkaudeltaan.Tämä kaksoistähti sijaitsee eteläisellä tähtitaivaalla Verkon (Reticuli) tähdistössä.Tämä tähdistö löydettiin 1700-luvun lopulla.

Fiktioissa tämä tähdistö on harmaiden avaruusolioiden asuinpaikka,ja nämä harmaat avaruusolliäiset yhdistetään Betty ja Barney Hillin abduktioon.Heitä pitkään tutkinut lääkäri päätyi siihen lopputulokseen,että Betty Hill vain kertoi omista unistaan,ja Barney Hill täydensi niitä omilla unillaan.

Myös Seulasten eli Plejadien (japaniksi Subaru) tähdistö on tullut hyvin tunnetuksi.Tosin Plejadit on avoin tähtijoukko.Se on noin 100 miljoona vuotta vanha,ja se tunnettiin jo antiikin aikana.

Siinä on noin 500 tähteä.Suurin osa tähdistä on nuoria ja kuumia sinisiä tähtiä,ja osa on ruskeita kääpiöitä.

Tämän avoimen tähtijoukon teki tunnetuksi ufohuijari Billy Meier.Hän kuvasi varhain 1970-luvulla Tv:n kuvaruudulta amerikkalaisen show-tanssija ja laulaja Michelle della Fawen.Hänestähän tuli Semjase,Seulasten kaunotar.

Tämä mustavalkoinen valokuva tyypillisestä 1970-luvun blondista päätyi myös erääseen suomalaiseen ufokirjaan maininnalla:Semjase,Seulasten kaunotar.

Michelle Della Fawen kahdesta kumppanista Billy Meier kehitti Asket ja Nera-nimiset Seulasten kaunottaret.Michelle Della Fawella on myös oma Facebook-sivusto.Muistaakseni vuonna 2008 käväisin niillä sivuilla.Kävin muuten otolliseen aikaan koska juuri silloin Billy Meier sai todella kylmää kyytiä ja hän joutui todella naurunalaiseksi.Billy-setä tuskin liittyi tykkääjien joukkoon!

Ja kun puhutaan maailmankaikkeudesta,niin tässä Linnuradaksi kutsutussa "kotigalaksissamme",joka on sauvaspiraaligalaksi,on noin 500 miljardia tähteä.Sitä,että kuinka monta miljardia aurinkokuntaa tässä galaksissa on,niin sitä eivät tiedä edes kanavoijatkaan.

Oma aurinkokuntamme sijaitsee noin 28 000 valovuoden etäisyydellä galaksimme keskustasta.Galaksimme halkaisija on noin 140 000 valovuotta.Mikäli lähtisimme matkaan galaksimme laidalta sen toiselle laidalle,niin aikaa siihen kuluisi valonnopeudella lennettäessä 140 000 vuotta.Tällaisella yksisuuntaisella matkalla kohtaisimme muita aurinkokuntia noin 50 vuoden välein.

Maailmankaikkeudessa on noin 100 miljardia galaksia,niitä on viittä eri tyyppiä,sekä pallomaisia ja avoimia tähtijoukkoja.Etäisin havaittu kohde on 13,2 miljardin valovuoden etäisyydellä maasta.Sitä emme näe sellaisena kuin se nyt on,vaan sellaisena kuin se oli 13,2 miljardia vuotta sitten.

Näin ollen tähtitieteilijät ja tiedemiehet ovat jo pitkään olleet sitä mieltä,että maailmankaikkeudessa on runsaasti elämää.Tähtitieteen professori Esko Valtaoja sanoi muutamia vuosia sitten eräässä aamu Tv:n ohjelmassa,että "maailmankaikkeus suorastaan kuhisee elämää".

Mutta miten runsaasti sitä elämää maailmankaikkeudesssa on ja missä päin,niin sitä ei kukaan koskaan kykene selvittämään.
:woohoo: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Abduktiot totta vai tarua? 28.11.2017 13:43 #4377

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Aivan äskettäin bongasin paranormaalin keskustelufoorumilta tämän vuoden heinäkuussa kirjoitetun viestin,jossa sanotaan näin: "Jenkeissä katoaa joka vuosi hillitön määrä nuoria ihmisiä.Näin on ollut jo hyvin pitkään.Onko heidät roudattu Marsiin orjatyövoimaksi?." Tämä on tosin vain eksopoliikkojen uskomus eli voisi sanoa niinkin,että nyt mielikuvitus on saanut siivet.

Tässä on itsekin vuosien "silloin tällöin pähkäilyn" jälkeen päätynyt siihen,että abuktiot ovat pelkkää tarua.Eli ne ovat joko keksittyjä tai sitten valveunia tai unihalvauksia.
:woohoo: :P

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Abduktiot totta vai tarua? 16.08.2018 11:59 #4471

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Tässä viestiketjussa toin aiemmin esille italialaisen Alberto Fengolion.Hänhän kertoi 1990-luvun alussa sen,että hän aikoo kirjoittaa paljastuskirjan Neuvostoliiton aikoinaan salaamista abduktio-ja ufotapahtumista.

Ja kuten jo aiemmin toin esille,niin Fengolion mukaan Neuvostoliiton tutkat olivat havainneet ufo-ilmiöitä jo vuodesta 1948 lähtien.

Alberto Fengolion mukaan ufot olivat jo vuodesta 1955 lähtien melko usein pörränneet Neuvostoliiton sotilastukikohtien yllä,eikä yhteenotoiltakaan kuulemma voitu välttyä.

Toin tämän asian esille siitä syystä,että parapellejen mukaan ufot ovat jo 1990-luvulla pörränneet myös länsimaisten sotilastukikohtien yllä ja jopa "ilmataistelujakin" on käyty.

Näitä 1990-luvun ufotapahtumia on kuulemma aikoinaan kuvattu VHS-kaseteilla,ja nyt niitä on tuupattu myös YouTubeen.Jos tämä pitää paikkansa niin ei voi sanoa muuta kuin sen,etteivät pilailijat koskaan luovuta.

Sitä paitsi eräs parapelle on kertonut varmana tietona sen,että Yhdysvalloissa ufoja räiskitään alas lähes päivittäin.
:woohoo: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Abduktiot totta vai tarua? 23.09.2018 14:23 #4512

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Eräs melko tunnettu abduktiotapaus,tai ufosieppaus ihan miten vaan,on Trawis Waltonin väitetty ufosieppaus joka tapahtui Yhdysvalloissa,Arizonassa 5.marraskuuta 1975.

Vuonna 2010 Trawis Walton osallistui Totuuden hetki-TV-sarjaan.Eräs hänelle esitetty kysymys kuului:"Jouduitko ufon sieppaamaksi 5.marraskuuta 1975?".Walton vastasi "kyllä".Valheenpaljastuskone oli kuitenkin eri mieltä ja Walton putosi pois kilpailusta.

Tässä oli eräs esimerkki siitä,että miksi en usko ufosieppauksiin.

En usko niihin muutenkaan koska jos ajatellaan,että humanoidit saapuvat jonkin tähdistön planeetalta jonka etäisyys maahan on vaikkapa 40 valovuotta,niin humanoideilta kuluu valonnopeudellakin lennettäessä aikaa 40 vuotta ennen kuin he saavuttavat maan.Paluumatkaan kuluu toiset 40 vuotta.Eli aikaa kuluu yhteensä 80 vuotta.

Eli siis pelkkää ufosieppausta varten pitäisi valonnopeudellakin reissata yhteensä 80 vuotta.

Ei lainkaan järkevää vai mitä?

:woohoo: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Abduktiot totta vai tarua? 26.09.2018 13:02 #4515

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Muistui tässä mieleen Harwardin professori Joh E.Mackin kirjoittama kirja Ufosieppaukset.

Aikoinaan lainasin kirjan kirjastosta.Kun olin lukenut siitä noin sata sivua,niin sen jälkeen tarinat muuttuivat niin oudoiksi,että mielenkiintoni lopahti täysin.

Sitten luin vain muutamia pätkiä sieltä sun täältä ja palautin kirjan kirjastoon.

Salkkarien mukaan hän joutui tahallisesti rattijuopon yliajamaksi koska hän oli "lähestymässä liikaa totuutta joten hänet raivattiin tieltä".

Todellisuudessa John E.Mack kuoli Lontoossa 21.syyskuuta 2004 kun hän kolaroi rattijuopn kanssa.:pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!
Sivu luotiin ajassa: 0.263 sekuntia