Behind the Throne

Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana:

AIHE: UFOt ja ydinohjukset

UFOt ja ydinohjukset 30.07.2018 12:24 #4460

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 927
Tuosta Tsenobylin ydinvoimalaonnettomuudesta,jonka humikset hörhöjen mukaan sallivat tapahtuvan koska he halusivat varoittaa meitä ydinvoiman vaarallisuudesta,muistui mieleeni toinen ydinvoimalaonnettomuus.

Kyseessä on Japanin Tohokun maanjäristys,joka tapahtui 11.maaliskuuta 2011 klo 14.46 paikallista aikaa.

Maanjäristyksen aiheuttamat tsunamit saivat aikaan Fukishimassa Tokion pohjoispuolella sijaitsevien ydinvoimaloiden jäähdytysjärjestelmien pettämisen.

Jäähdytysjärjestelmien pettämisen vuoksi läheisyydessä olevat alueet evakuoitiin.Reaktorien rakennusten seinät hajosivat niissä tapahtuneiden räjähdysten takia.

Japanin viranomaiset julistivat ydinvoimaloiden lähelle hätätilan,ja sen lisäksi ydinvoimaloiden lähelle julistettiin säteilyvaaratilanne.

Tämä maanjäristys ja Fukushiman ydinvoimaloiden tuhoutuminen saivat salkkarit,hörhöt ja NWO-intoilijat innostumaan ja he olivat satasen varmoja siitä,että maanjäristys ja Fukushiman voimaloiden tuhoutuminen saatiin aikaan minikokoisilla vetypommeilla!

Viime aikoina asiasta ovat hörhöjen lisäksi myös parapelletkin innostuneet.Erään parapellen,ja entisen SUTin hörhön,mukaan reptiilisieluinen varjohallitus salaa sen,että iskun takana oli Rothschildien pankkiirisuku.

Tämä Rothschildien pankkiirisuku,samoin kuin Bushien presidenttisuku,on ollut eräiden hörhöjen ja parapellejen arvostelun ja kuvitelmien kohteena jo SUTin keskustelufoorumilta alkaen.

Nykyinen varjohallitus on siis reptiilisieluinen joten illuminatit ja vapaamuurarit on ilmeisesti syrjäytetty nykyisestä varjohallituksesta.
:evil: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

UFOt ja ydinohjukset 13.08.2018 15:37 #4467

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 927
Tuohon Japanin maanjäristykseen pitää lisätä se,että SUTin "arvovaltaisella" keskustelufoorumilla kerrottiin niihin aikoihin,että Fukushiman tuhoutuneiden ydinvoimaloiden lähellä lenteli ufoja katastrofin aikana ja sen jälkeen.Olihan niistä laitettu linkkejä juutuuppiin.

Tsernobylin ydinvoimalaonnettomuus tapahtui ennen internetin ja juutuubin aikaa.

Näin ollen tämän ydinvoimalaonnettomuuden suhteen kukaan ei ilmeisesti ole kehitellyt juutuuppiin sellaisia videoklippejä,joissa ufot pörräisivät Tsernobylin yllä.

On eräs maanjäristys,johon ei liity ydinvoimaloita eikä muistaakseni ufojakaan,ja se on Haitin maanjäristys.

Haitin maanjäristys tapahtui 12.tammikuuta 2010 klo 16.53.10 paikallista aikaa.Maanjäristyksessä kuoli yli 200 000 ihmistä.

Kansainvälistä apua Haitiin lähetti mm.Yhdysvallat,joka avusti Haitia 100 miljoonalla dollarilla.Alueeelle lähetettiin myös 11 000 amerikkalaista sotilasta,jotka turvasivat avustustoimintaa ja vakauttivat sekasortoista tilannetta.

Tämä Haitin maanjäristys sai erään NWO-bloggaajan,joka myöhemmin muka joutui valtaapitävien vainon kohteeksi ja josta hänet muka vapautettiin adressin avulla,kertomaan blogissaan,että Haitin maanjäristys saatiin aikaan HAARPin avulla.

Tämän lisäksi kyseinen bloggaaja kertoi,että amerikkalaiset sotilaat olivat Haitissa harjoittelemassa USAn tulevaa sisällissotaa varten.

Näihin harhakuvitelmiin uskoi myös eräs kotimainainen "profeetta" kun hän omassa blogissaan kertoi,että 4.heinäkuuta 2010 USAssa alkaa sisällissota,jonka seurauksena USA jakautuu neljään osaan ja Antikristus nousee valtaan.Ei liene vaikea arvata sitä,että kuka se Antikristusehdokas mahtoi vuonna 2010 olla...

HAARP oli aikoinaan keskustelun aiheena myös SUTIn keskustelufoorumilla.Yieinen uskomus oli jo silloin se,että HAARPin avulla voi hallita säitä ja jopa maanjäristyksiäkin.

Ne olivat,ja ovat edelleenkin,samanlaisia harhakuvitelmia kuin kemikaalivanatkin, koska HAARP on tutkimusprojekti,jonka tavoitteena on oppia ymmärtämään,stimuloimaan ja kontroloimaan ionosfäärissä tapahtuvia sähkömagneettisia prosesseja.

HAARP-laitteistoja ovat mm.Hipas Alaskassa,EISCAT Tromsassa,Norjassa,Sodankylässä,Suomessa sekä Sura Venäjällä.
:sick:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!
Sivu luotiin ajassa: 0.139 sekuntia