Behind the Throne

Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana:

AIHE: Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta?

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 24.03.2013 10:37 #1462

 • Varaktori
 • Varaktori hahmo Aiheen kirjoittaja
 • Poissa
 • Valvoja
 • Valvoja
 • Viestejä: 1157
Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? Kyseessä siis yksi aikamme kuuluisimmista ufologeista. Jos kaveri on täysin tuntematon, niin wikipedia auttaa:

en.wikipedia.org/wiki/Jacques_Vall%C3%A9e

Itse en allekirjoita hänen IDH hypoteesiaan. Se on minusta enemmän uskonnollinen dogmi kuin tieteellinen teoria tai edes hypoteesi:

en.wikipedia.org/wiki/Interdimensional_hypothesis

Vallée on myös kirjoittanut viljapeltokuviosta ja sekään juttu ei minuun oikein uppoa. Tuossa Vallée esittää, että viljapeltokuviot voisivat olla mikroaaltoaseilla tuotettuja. Minusta aivan järjetön ajatus:

boingboing.net/2010/03/23/in-search-of-alien-g.html

Lisäksi Vallée on väittänyt ufojen pudottaneen DeHaviland Comet lentokoneita 1950-luvulla jolloin niitä todellakin syöksyi maahan useita. Todelliseksi syyksi paljastui metallin väsyminen ja tämä on ollut yleisessä tiedossa jo kirjan kirjoittamisen aikaan. Tämä väite löytyy Randin foorumilta:

forums.randi.org/showthread.php?postid=7166600#post7166600

Toisaalta Valléen kirjat tuntuvat kokonaisuutena varsin hyviltä ainakin jos niitä vertaa muihin ufokirjoihin. Mitä mieltä muut ovat tästä kaverista?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 24.03.2013 14:36 #1463

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
No,eivät nuo kyseisen hemmon väittämät ja hypoteesit uppoa minuunkaan joten näillä perusteilla voisin omakohtaisesti sanoa myös niin,etteivät kyseisen hemmon kirjoittamat kirjatkaan ole yhtään vakuuttavampia.

Näistä syistä johtuen en ole edes lukenut yhtään ainoaa hänen kirjoittamaansa kirjaakaan siitä syystä,että tavalla tai toisella samat teemat ja hypoteesit toistunevat niissäkin mutta rivien väliin kätkettyinä.

Käsittääkseni asiat näissä suhteissa asiat ovat myös niin,että ellei ns."normaali ufotutkimus" enää tuota mieleistä tulosta,eli peräseinä tulee vastaan,niin silloin eräät lähtevätkin hakemaan ratkaisuja sivuraiteilta.

Eli näistä asioista tehdäänkin monimutkaisia eikä niitä enää halutakaan yksinkertaistaa.

Näin minun mielestäni.

:blink:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 24.03.2013 18:31 #1464

 • Varaktori
 • Varaktori hahmo Aiheen kirjoittaja
 • Poissa
 • Valvoja
 • Valvoja
 • Viestejä: 1157
Passport to Magonia kannattaa lukea sillä sen saa ilmaiseksi netistä. Googleen vaan kirjan nimi hakusanaksi, niin ainakin minulla ensimmäinen linkki johtaa tuohon kirjaan. :silly:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 07.02.2014 20:02 #2248

 • psq
 • psq hahmo
 • Poissa
 • Kultajäsen
 • Kultajäsen
 • Viestejä: 202
Varaktori on tässä avannut erittäin mielenkiintoisen aiheen. Täytyi oikein tutustua tarkemmin tähän Valleen sanomaan. Jos verrataan esim. Stanton Friedmannin ajatuksia Valleen kesken, niin kyllä minusta Vallee menisi tässä suhteessa (jotenkin aikuisempana) edelle.
En ole lukenut ainuttakaan Valleen kirjaa (kuin en Stantoninkaan), mutta Valleen ajatuksista saa käsityksen, kun seuraa haastatteluja, joissa toimittaja osaa myös kysyä jotain.

Käytän seuraavaa haastattelua keskustelun pohjana, jos tähän joku ottaa osaa:
www.ufoevidence.org/documents/doc608.htm

Vallee siis toteaa:
”Olen aina ollut onneton perustelemaan kantaani niiden ihmisten kanssa, jotka pitävät ufoja hölynpölynä kuin myös niiden kanssa, jotka pitävät ufoja extraterrestiaaleina (ET).”

Vallee kertoo, jottei hän kuulu kumpaankaan em. ryhmään. Näiden ääripuolten tueksi ei hänen mielestään ole todisteita. Vallee kertoo tulleensa siihen tulokseen (tutkimustensa perusteella), että ufojen taustalla olisi jonkinlainen kontrollijärjestelmä.

Ja mikä tärkeintä on se, että Valleen mukaan hänen ideaansa voidaan myös käytännössä testata. Tässä mielessä se on paljon lähempänä tieteellistä hypoteesia kuin muut vaihtoehdot. Voisi olla mahdollista, jatkaa Valley, jotta kontrollin taustalla saattaa toimia ET, mutta se on vain yksi vaihtoehto.


Vallee esittää, että on kahdenlaisia kontrollijärjestelmiä – avoimia ja suljettuja ja on mahdollista selvittää minkälaisen kontrollijärjestelmän sisässä itse kukin on. [Varmaan esim. ajokortti edustaisi avointa kontrollijärjestelmää]. Mielenkiintoinen on suljettu kontrollijärjestelmä. Valleen mukaan (yksilö) ei voi kokeilematta selvittää suljetun kontrollin olemassa oloa. Tällainen tietoinen koe saattaa kuitenkin olla kokeilijalleen jopa vaarallinen.

Kyse ei tällaisessa kokeessa ole siitä, että otetaan taskulamppu, kiivetään kukkulalle ja ryhdytään operaatioon: valomerkki-morsetus. Kontrollia (mikä se lienee) ei tämä kiinnosta ja siispä ufoja ei tällä tavoin saada esiin ja menetelmä ei toimi. Tällaisiakin kokeilijoita on ollut. Lienee selvä, että tarvitaan paljon sofistikoidumpia menetelmiä.

Kontrollijärjestelmän olemassa oloa voidaan Valleen mukaan testata pienellä ryhmällä ihmisiä ja suurta organisaatioita ei siihen vaadita.

Minkälaista koetta siis Vallee ehdottaa? Mitä mieltä olette? Vallee itse epäilee antaa turhan tarkkoja ohjeita.
(Vallee: I hesitate to be too specific. I'm speaking, as I'm sure you understand, of the attempted manipulation of UFO manifestations. . .)

Keskustelun avaus toki oli 'Mitä mieltä olette Jaqcues Valleesta', mutta tähän thrediin kai sopisi myös: Mitä mieltä olette Valleen kontrolli-ideasta ja olisitko valmis Valleen 'kokeeseen' (mikä se lieneekin) :woohoo: -ehdotuksia? Mitä mieltä on (Grand Old Man) Koivula Valleen ajatuksista. Onko hänen kirjoissaan otettu asiaan kantaa, tietääkö kukaan vai voisiko Koivula itse avata tätä mielenkiintoista kysymystä, jos mahdollisessti satut lukemaan tämän.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 07.02.2014 23:16 #2251

 • Varaktori
 • Varaktori hahmo Aiheen kirjoittaja
 • Poissa
 • Valvoja
 • Valvoja
 • Viestejä: 1157
Ymmärränkö nyt oikein, että Vallee esittää olevan mahdollista kommunikoida ufoilmiön kanssa tai että on löydettävissä jokin laukaisija jolla saadaan synnytetyksi ufo manifestaatio? Sääli ettei kaveri avaa tätä yhtään tuon enempää. Kaipaisin hieman tarkempaa määrittelyä termeille "suljettu kontrollijärjestelmä" ja "ufo manifestaatio".

Jos tuollainen "laukaisin" on olemassa, niin sen löytymisestä seuraisi kai se, että ufoilmiö saataisiin näyttäytymään hallitusti jolloin sitä olisi mahdollista tutkia tieteenkin metodein? :silly:

Koivula on aina toisinaan tänne kirjoitellut joten saattaa olla että seuraa tätäkin palstaa vielä. Voimme häntä myös tarvittaessa hätistellä sähköpostilla tänne tätä kommentoimaan. :)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 08.02.2014 18:50 #2253

 • psq
 • psq hahmo
 • Poissa
 • Kultajäsen
 • Kultajäsen
 • Viestejä: 202
Niin minäkin tuon ymmärrän. Vallee 'maalailee kuvaa' haastattelussa kovin impressionistiseen tyyliin. Asiasta jää vaikutelmia, mutta tarkat yksityiskohdat jäävät valohämyn piiloon. Kuten impressionistit olivat aikansa vallankumouksellisia taiteessa, hylätessään perinteiset säännöt ja tekniikat, näyttäisi Vallee ajatuksineen olevan siis vallankumouksellinen ufologiassa. Olisiko Vallee ufologian Rembrandt?

Valleella on muitakin haastatteluja kuin tuo edellä mainitsemani ja lisäksi kotisivut, jotka tätä asiaa penkoessamme tulisi lisänä huomioida ja tämä varmaan ottaa aikansa.

Heti voidaan em. haastattelun perusteella arvioida, että Vallee levittää ufologian kenttää reilusti ja reilusti on tässä lievä sana, sillä jos Valleen esittämä kontrollijärjestelmä on olemassa, niin kaikki inhimillinen toiminta (periaatteessa) voisi olla tällaisen kontrollin alla. Asia ei välttämättä ole kovin miellyttävä ajatus ja niinpä:

Zetor kommentoi:

No,eivät nuo kyseisen hemmon väittämät ja hypoteesit uppoa minuunkaan joten näillä perusteilla voisin omakohtaisesti sanoa myös niin,etteivät kyseisen hemmon kirjoittamat kirjatkaan ole yhtään vakuuttavampia.

Näistä syistä johtuen en ole edes lukenut yhtään ainoaa hänen kirjoittamaansa kirjaakaan siitä syystä,että tavalla tai toisella samat teemat ja hypoteesit toistunevat niissäkin mutta rivien väliin kätkettyinä.


No, pidetääs nyt mielet avoimina ja heitetään ennakkoasenteet huitsin_nevandaan :)

Valleeta ei erikoisesti kiinnosta ufojen propulsiotekniikka, koska ei tuo asiaa esille. Tällaiset asiat kiinnostavat useampia teknofriikkejä. Amerikkalaiset ufotutkijat ovat usein kiinnostuneet näistä kysymyksistä vrt anti-gravitaatio ym selitykset. (Itse pitäisin näitä 'antigravitaatio-elementti115-tohtoreita' joko aivan oikeina hörhöinä tai huijareina).

(Vallee ei myöskään elä ufo-kirjallisuudellaan /luennoillaan, vaan tekee kaiketi ihan oikeitakin töitä. Hänellä on varaa olla uniikki ajattelija tällä rintamalla)

Vallee ei innostu Hollywood-tulkinnasta, koska se antaa ennakkokuvan siitä, mitä ihmiset odottavat ufojen olevan ja tämä kuva puolestaan on ihmisille enemmän tai vähemmän syötetty. Asia ei ole niin simppeli kuin Holliwoodi antaa ymmärtää – sorry Spielberg.

Vallee tunnustaa ettei tiedä ufojen alkuperää, mutta väittää ilmiön olevan tosi. Hän esittää eräänä mahdollisuutena näiden olevan ilmentymiä extradimensioista.

Vallee uskoo tietävänsä jotain ufojen motiiveista, sillä mihin muutoin kontrollijärjestelmää tarvittaisiin? Siis vaikka näiden alkuperää, propulsiotekniikkaa tai sitä, mistä ne tulevat ei saadakaan 'näkyviin', niin motivaatio saadaan ja samalla kontrollijärjestelmän olemassa olo, ja se onkin tässä se, mistä tulisi lähteä liikkeelle.

Vallee on mielestään löytänyt tietyn 'patternin' ilmiön taustalle, (jonka perusteella ilmeisesti manifestaatio voidaan saada aikaan).

Hän on tutkimuksissaan keskittynyt näkijään/kokijaan, mutta ei vain näkijään, vaan myös siihen 'ryhmään', jonka osana näkijä on. Tätä kautta on ilmeisesti paljastunut jotain, jota voidaan simuloida - vai saatteko jotain muuta irti?

Uskoisin, että jos Valleen 'maalaus' on edes ajateltavissa ja tutkijan on heittäydyttävä sinne (tietoisesti) sisään - kuten hän esittää, niin tutkija olisi samassa asemassa kuin se entinen mainstream -tiedon kardinaali, jolla meni puput pöksyyn, kun piti katsoa kaukoputkeen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 09.02.2014 14:08 #2254

 • Sinuhe
 • Sinuhe hahmo
 • Poissa
 • Valvoja
 • Valvoja
 • Viestejä: 400
Kontrollijärjestelmä - mielenkiintoinen ajatus. Minulla vain heräsi kysymys, että jos ufot on mahdollista saada esille, niin miksei Vallee tai joku muu ole jos tehny niin?

psq kirjoitti: Valleeta ei erikoisesti kiinnosta ufojen propulsiotekniikka, koska ei tuo asiaa esille. Tällaiset asiat kiinnostavat useampia teknofriikkejä. Amerikkalaiset ufotutkijat ovat usein kiinnostuneet näistä kysymyksistä vrt anti-gravitaatio ym selitykset. (Itse pitäisin näitä 'antigravitaatio-elementti115-tohtoreita' joko aivan oikeina hörhöinä tai huijareina).


Itseäsi lainaten: pidetääs nyt mielet avoimina ja heitetään ennakkoasenteet huitsin_nevandaan :)

Vaikea kuvitella että kaikki alla olevaan videoon liittyvät henkilöt olisivat täysin kajahtaineita. Mutta pidetään sillekin vaihtoehdolle mieli avoinna niin kaikki ovat tyytyväisiä. ;)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Puheesi on kärpäsen surinaa korvissani.

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 09.02.2014 15:20 #2255

 • Varaktori
 • Varaktori hahmo Aiheen kirjoittaja
 • Poissa
 • Valvoja
 • Valvoja
 • Viestejä: 1157
Sinuhella ei kyllä nyt pipo kiristä. :woohoo:
Vallee sentään vielä menee, mutta kun meikäläisen nokan alle tempastaan 60 alienrotua, niin pikkasen alkaa yskittään. Avoimin mielin silti mennään ja odotellaan jos edes yhdestä rodusta saataisiin hieman muutakin näyttöä kuin suuret puheet.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 09.02.2014 15:30 #2256

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
En minäkään usko siihen että kaikki asian kanssa puuhailevat olisivat täysin kajahtaneita :blink: ,he vain tuovat julki omia käsityksiään.

Näistä käsityksistä jokainen niistä kiinnostunut voi sitten muodostaa oman,henkilökohtaisen mielipiteensä :woohoo:

Näinhän se aina menee koska tietyistä asioista ei ehdotonta totuutta ole olemassa :whistle:

Ei ainakaan vielä :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 09.02.2014 15:44 #2257

 • Sinuhe
 • Sinuhe hahmo
 • Poissa
 • Valvoja
 • Valvoja
 • Viestejä: 400

Varaktori kirjoitti: Sinuhella ei kyllä nyt pipo kiristä. :woohoo:
Vallee sentään vielä menee, mutta kun meikäläisen nokan alle tempastaan 60 alienrotua, niin pikkasen alkaa yskittään. Avoimin mielin silti mennään ja odotellaan jos edes yhdestä rodusta saataisiin hieman muutakin näyttöä kuin suuret puheet.


No juu, onhan tuo aika poskettoman kuuloista näin kylmiltään. Mutta ei anneta sen haitata menoa. ;) Syy miksi tuon videon postasin tähän kohtaan ketjua oli se, että siinä käsiteltiin myös psq:n mainitsemaa propulsiojärjestelmää kohdasta 1:45 eteenpäin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Puheesi on kärpäsen surinaa korvissani.
Viimeksi muokattu: : Sinuhe.

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 09.02.2014 15:49 #2258

 • Sinuhe
 • Sinuhe hahmo
 • Poissa
 • Valvoja
 • Valvoja
 • Viestejä: 400

Sinuhe kirjoitti:

Varaktori kirjoitti: Sinuhella ei kyllä nyt pipo kiristä. :woohoo:
Vallee sentään vielä menee, mutta kun meikäläisen nokan alle tempastaan 60 alienrotua, niin pikkasen alkaa yskittään. Avoimin mielin silti mennään ja odotellaan jos edes yhdestä rodusta saataisiin hieman muutakin näyttöä kuin suuret puheet.


No juu, onhan tuo aika poskettoman kuuloista näin kylmiltään. Mutta ei anneta sen haitata menoa. ;) Syy miksi tuon videon postasin tähän kohtaan ketjua oli se, että siinä käsiteltiin myös psq:n mainitsemaa propulsiojärjestelmää kohdasta 1:45 eteenpäin.


Tuossa koko video:


Noin 1h 40 min kohdasta eteenpäin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Puheesi on kärpäsen surinaa korvissani.

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 09.02.2014 16:00 #2259

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986

Sinuhe kirjoitti:

Varaktori kirjoitti: Sinuhella ei kyllä nyt pipo kiristä. :woohoo:
Vallee sentään vielä menee, mutta kun meikäläisen nokan alle tempastaan 60 alienrotua, niin pikkasen alkaa yskittään. Avoimin mielin silti mennään ja odotellaan jos edes yhdestä rodusta saataisiin hieman muutakin näyttöä kuin suuret puheet.


No juu, onhan tuo aika poskettoman kuuloista näin kylmiltään. Mutta ei anneta sen haitata menoa. ;) Syy miksi tuon videon postasin tähän kohtaan ketjua oli se, että siinä käsiteltiin myös psq:n mainitsemaa propulsiojärjestelmää kohdasta 1:45 eteenpäin.


No voi perkules sentään :evil:

Nyt pitää täsmentää edellistä,asiaa koskenutta viestiäni koska se jäi hieman vajaaksi :pinch:

Syy siihen on siinä,että kännykkä pirahti kesken viestin kirjoittamisen ja samaan aikaan kännyyn pölöttäminen sekoitti tajunnanvirtani sanelun :whistle:

Nyt känny on suljettu ja se asia,mikä aiemmin jäi sanomatta on se,että minäkään en usko siihen että olisi olemasssa 60 alienrotua :sick:

Asiaan liittyen niin eikös niiden kahden suomalaisen "tohtorin" mielestä alienrotuja olisi peräti 218.... :silly:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 09.02.2014 16:27 #2260

 • Varaktori
 • Varaktori hahmo Aiheen kirjoittaja
 • Poissa
 • Valvoja
 • Valvoja
 • Viestejä: 1157
Aika hauska juttu tässä on se, että Vallee ei kannata ET-hypoteesia ja tuo videon poppoo tarjoaa 60 ET-rotua. :woohoo:
No kukaan ei tietenkään voi todistaa etteikö niitä olisi ja todistustaakka on niillä jotka väittävät niitä täällä pörräävän. Tässä on nyt samassa ketjussa kaksi ufoilun ääripäätä. :silly: :silly:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 09.02.2014 16:34 #2261

 • Sinuhe
 • Sinuhe hahmo
 • Poissa
 • Valvoja
 • Valvoja
 • Viestejä: 400
Vallee ei myöskään kannata sitä että ET-hypoteesi olisi poissuljettu vaihtoehto. :woohoo:

Varaktori kirjoitti: Tässä on nyt samassa ketjussa kaksi ufoilun ääripäätä. :silly: :silly:


Ei kai nyt sentään. En vain sulje mitään vaihtoehtoa pois siksi että "uskon asian olevan näin ja näin". ;)

Jos täällä väiteltäisiin vaikkapa mielenhallintalamppujen vaikutuksista niin sitten voisin yhtyä kommenttiisi. :whistle:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Puheesi on kärpäsen surinaa korvissani.
Viimeksi muokattu: : Sinuhe.

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 09.02.2014 16:42 #2262

 • Varaktori
 • Varaktori hahmo Aiheen kirjoittaja
 • Poissa
 • Valvoja
 • Valvoja
 • Viestejä: 1157
Mielenhallintalamppujen olemassaolon todistamisen luulisi olevan kertaluokkaa helpompi operaatio. Siinähän riittää kun ruuvaa moisen lampun irti ja vie laboratorioon tutkittavaksi. :P

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 09.02.2014 17:04 #2263

 • Sinuhe
 • Sinuhe hahmo
 • Poissa
 • Valvoja
 • Valvoja
 • Viestejä: 400
Ei välttämättä riitä. Jos mielenhallinnan ohjauselektroniikka on valaisinpylväässä. Tai jos lamppua moduloidaan jostain kauempaa, esim. jostain sähköasemalta. Mielestäni parempi tapa tutkia kyseistä ilmiötä olisi mennä tuollaisen lampun läheisyyteen ja katsoa päättyykö mielenhallinta kun laittaa foliohatun päähän. :evil:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Puheesi on kärpäsen surinaa korvissani.

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 09.02.2014 17:10 #2264

 • Varaktori
 • Varaktori hahmo Aiheen kirjoittaja
 • Poissa
 • Valvoja
 • Valvoja
 • Viestejä: 1157
Tuo foliohattutesti voitaisiin ehkä totetuttaa Skepsiksen valvonnassa? :evil:

Joo mutta vakavammin puhuen. Missä kohtaa lipsutaan selkeästi humpuukin puolelle? Onko Valleen jutut selkeää hömppää? Entä puheet 60 alienrodusta? Entäs mielenhallntalamput? Vastaus taitaa riippua siitä keneltä kysytään. :woohoo:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 09.02.2014 17:47 #2265

 • Sinuhe
 • Sinuhe hahmo
 • Poissa
 • Valvoja
 • Valvoja
 • Viestejä: 400
Jaa, eikös tässä vakavasti puhuttukaan aikaisemmin? :whistle:

No tuo mielenhallintalamppu nyt ainakin kuulostaa tuubalta. Massojen hallintaan on ollut jo kautta aikojen helpompiakin tapoja.

Valleen juttuja ei kai pitäisi niputtaa yhdeksi kokonaisuudeksi. Osa jutuista saattaa olla hyvinkin vakaalla pohjalla ja osa taas sitten ei niin vakaalla. Tuosta ufojen kontrollijutusta nyt en osaa kyllä näillä lähtötiedoilla sanoa juuta taikka jaata. Toisaalta palatakseni tuohon mielenhallintaan, niin Valleehan on heitellyt ilmoille ajatuksen, että humaloidit muuntavat ihmisen todellisuudentajua lähikontaktien yhteydessä. Tällaisissa tilanteissa projisoidaan kuvia tai kulisseja, joiden perimmäinen tarkoitus olisi muuttaa ihmisten uskomuksia. Ufojen laboratoriovälineisiin täytyy siis kuulua mielenhallintalamppuja. Ja jotta vakavasti vielä kommentoisin asiaa, niin onhan tuo aika rajua tekstiä mieheltä, jonka kai pitäisi olla jossain määrin jalat maassa asioiden suhteen.

Toisaalta viljapeltokuvioita jonkun verran tutkineena tyrmäisin myös jokseenkin kokonaan Valleen ajatuksen siitä, että viljapeltokuviot olisivat armeijan aikaansaannoksia maserilla tms.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Puheesi on kärpäsen surinaa korvissani.
Viimeksi muokattu: : Sinuhe.

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 09.02.2014 17:52 #2266

 • Sinuhe
 • Sinuhe hahmo
 • Poissa
 • Valvoja
 • Valvoja
 • Viestejä: 400
Mitä tulee tuohon 60 rotuun sanoisin, että jos paljastuu että vieras äly selittää osan ufoilmiöstä, niin totta kai silloin pitäisi myös kysyä että montako niitä rotuja sitten on. Mutta mielestäni rotujen määrän laskeminen on vähän turhan pitkälle vietyä pohdintaa tässä vaiheessa ufoilmiön tutkintaa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Puheesi on kärpäsen surinaa korvissani.

Mitä mieltä ollaan Jacques Valléesta? 09.02.2014 18:09 #2267

 • Varaktori
 • Varaktori hahmo Aiheen kirjoittaja
 • Poissa
 • Valvoja
 • Valvoja
 • Viestejä: 1157
Minusta mielenhallintalamput ja IDH-hypoteesi ovat suunnilleen yhtä hyvin perusteltuja.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.310 sekuntia