Behind the Throne

Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana:

AIHE: Mytologiset olennot

Mytologiset olennot 28.05.2018 17:13 #4437

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Joissain yhteyksissä tuodaan joskus esille Ilmestyskirjan Ratsastajat.

Näitä mytologisia olentoja on neljä.

Ensimmäinen ratsastaja on tauti.Sen hevonen on valkoinen.

Toinen ratsastaja on sota.Sen hevonen on tulipunainen.

Kolmas ratsastaja on puute.Sen hevonen on musta.

Neljäs ratsastaja on kuolema.Sen hevonen on hallava.

Näihin Ilmestyskirjan ratsastajiin liittyy vuoden 2009 sikainfluenssa.Sinä vuonna eräs kotimainen "profeetta" kommentoi possutautia tähän tyyliin:

Sikainfluenssa näyttää näenäisesti olevan lievä jne,mutta kyseessä on varmasti salaliiton tarkoitushakuinen propaganda.Sitä paitsi olen ehdottomalla varmuudella vahvistanut,että sikainfluenssaan kuolee 1/6 koko maapallon väestöstä eli 375 miljoonaa ihmistä.

Tähän on lisättävä Johanneksen ilmestyskirjan luku 6 jae 8.Ja minä näin,ja katso:hallava hevonen,ja sen selässä ratsastava oli kuolema,ja Tuonela seurasi hänen mukanaan.Hänen valtaansa annettiin neljäs osa maata,annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.

Ensinnäkin miekka,nälkä,rutto ja pedot,ovat neljä erilaista ihmisten tappajaa.Laskin tismalleen saman kaavan mukaan lopputuloksen,1600:100 eli joka kuudestoista ihminen kuolee tähän ruttotautiin nimeltään H1N1-virus.

Eivät pelkästään jotkut uskikset olleet kauhuissaan tästä hieman normaalia ärhäkkäämmästä sikainfluenssasta koska sitä kauhisteltiin myös SUTin keskustelufoorumilla.Eräässä kommentissa kirjoitettiin "Selvännäkijätkin ovat vahvistaneet sen,että nyt on piru merrassa".Lienevätkö selvännäkijätkin silloin havainneet sen hallavan hevosen?

Tämä hallava hevonen tuli esille myös sen arabikevään aikana.Silloin eräästä Tahirin aukiolla kuvatusta videokilipistä eräs parapelle kirjoitti SUTin keskustelufoorumilla havainneensa hallavan hevosen.

Nyt voisi ajatella niiinkin,että vain uskikset,hörhöt ja parapellet voivat havaita näitä Ilmestyskirjan ratsastajia mutta tavikset eivät.

Tämän saman possutaudista profetoineen uskiksen hanpaisiin joutui myös USA:n entinen presidentti Barack Obama.

Tammikuussa 2009 hän profetoi näin:

Tapahtuu tammikuussa.Tulee "ongelmia",Obama ei vanno virkavalaansa presidenttinä.Hän ei koskaan ota tätä virkaa.Miksi? En tiedä.Tämä on puuttuva osa palapelistä.Meidän on odotettava nähdäksemme mikä tämä ongelma voisi olla.

Hieman myöhemmin tämä profeetta antoi ymmärtää,että Bush on pakotettu jatkamaan presidenttinä kunnes se tämä ongelma on ratkaistu.Kannattaa muistaa,että Jeesus kertoi minulle,että presidentti jonka tunnet nyt (tarkoittaa Bushia) on viimeinen presidentti jonka tunnet ylöstempauksen aikaan.Kolmas maailmansota puhkeaa.Kaikki kansat kääntyvät tätä kansaa vastaan syyttäen Bushia "ongelmasta".Jonkin ajan kuluttua he ymmärtävät ettei Bush ole syyllinen,mutta liian myöhään.

Eipä tämäkään Obamaa koskenut profetia mennyt putkeen.Myöskään muut Obamaa koskevat profetiat ja odotukset eivät menneet putkeen.Hänenhän piti tehdä tärkeitä ufojulkistuksia,vahvistaa se,että mielikuvitusplaneetta Nibiru on todellinen ja paljastaa kaikki USA:n tiedot alieneista.

Ja kuten hyvin tiedetään,niin eräiden uskonlahkojen mukaan Obama oli Ilmestyskrjan kuvaama Peto,Pääperkele eli siis Antkristus.Tällaista shaissea jauhettiin jonkin aikaa,sitten koko homma vaipui unhon yöhön.

Mutta sallkkarit ja parapellet eivät häntä ole unohtaneet.Heidän mukaansa Obama on 33.asteen vapaamuurari,ja hän on kuulemma ollut tukemassa ISIKSEN nousua ja ISIS on kuulemma USA:n luomus.

Näinhän asia ei ole sillä vuoden 1979 joulukuussa entinen Neuvostoliitto lähetti sotilaita Afganistaniin tukemaan Afganistanin uutta kommunistista presidenttiä.Tästä alkoi kymmenen vuotta kestänyt Afganistanin sisällissota,jota pidetään 1900-luvun verisimpänä sisällisotana.

1980-luvun puolen välin paikkeilla Afganistaniin matkusti myös radikalisoitunut Osama bin Laden.Hän liittyi neuvostojoukkoja vastaan sotiviin mujahedeihin ja perusti järjestön nimeltään al-Ouaida.

Kun neuvostojoukot poistuivat Afganistanista vuonna 1989,niin al-Quaida vain vahvistui.Siitä olivat osoituksena mm. 11.9 terroristi-iskut Yhdysvaltoihin.

Toisen Afganistanin sodan aikana Osama bin Laden tunnetusti otti hatkat Afganistanista ja al-Quaidan vaikutusvalta alkoi heikentyä.Kun Osama bin Laden surmattiin toukokuussa 2011,niin järjestön uudella johtajalla ei ollut tarpeelksi vaikutusvaltaa eikä karismaa pitää al-Quaida yhtenäisenä ja vuosien ajan kehittynyt radikaali siipi ISIS perusti oman kalifaattinsa vuoden 2013 paikkeilla.

Näin ollen al-Quaida ja ISIS eivät ole Yhdysvaltain luomuksia vaan sen entisen Neuvostoliiton.
:woohoo: :evil: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 15.06.2018 15:45 #4442

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Moni on melko varmaan lukenut/kuullut tarinoita Yksisarvisista (Monoceros).Sehän on taruolento,joka kuvataan tavallisesti joko sirona valkeana tai vaaleanpunaisena hevosena tai nuorena vuohena,jolla on sarvi keskellä otsaa.

Tästä mytologisesta olennosta (joihin eräät edelleenkin uskovat) on valmistettu myös nukkeja ja muitakin leluja.

Ensimmäiset maininnat Yksisarvisista ovat vuodelta 416 eaa,ja usko yksisarvisiin säilyi Euroopassa 1800-luvulle.Yksisarvisen kerrotaan olevan rauhallinen eläin,ja siitä säteilee mystistä rauhaa ja viisautta.

Yksisarvisen sarvi on ollut haluttu koska siinä on kerrottu olevan mystisiä ja parantavia voimia.Niiden kysyntä nousi huippuunsa 1500-luvulla.

Niihin aikoihin Paavi Klemens VII maksoi kokonaisesta sarvesta 17000 kultadukaattia.Venäjän tsaari Fjodor I taasen kantoi kruunajaisissaan vuonna 1584 valtikkaa,jossa oli metrin pituinen sarvi,joka oli ostettu 7000 hopeamarkalla Ausburgista.Englannin kuningatar Elisabeth 1 omisti 10 000 punnan (nykyrahassa 10 miljoonaa) arvoisen sarven.

Kun näitä museoituja sarvia 1900-luvulla tutkittiin,niin niiden todettiin olevan sarvivalaan sarvia.Sarvivalas on pohjoisilla merialueilla elävä valas.Sarvivalaan näkyvin tuntomerkki on koiraiden kierteinen syöksyhammas.Se voi kasvaa lähes kolme metriä pitkäksi ja painaa jopa kymmenen kiloa.

Kuten olette voineet todeta,niin hömpällä rahastettiin jo 1500-luvulla ja siitä eteenpäin aina nykypäiviin asti.Niin ja tietenkin myös tästä eteenpäin.
:woohoo: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 01.07.2018 14:37 #4450

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Aikoinaan SUTin keskustelufoorumilla eräs nimimerkki antoi ymmärtää,että hän oli joutunut tekemisiin Archonit-nimisen avaruusrodun edustajien kanssa.

Keitä nämä Archonilaiset ovat?

Ne liittyvät gnostilaisuuteen koska gnostilaisuus lähtee siitä,että Archnonit ilmestyivät ennen aurinkokunnan syntyä.Ne olivat jumalallisen olennon,Sofian luomuksia.

Jumalallinen Sofia eli viisaus oli osa Jumalaa.Mythoksen mukaan Sofia loi ensiksi Jaldaboothin,joka loi muut Archonit.Jaldebooth kuvataan leijonankasvoikseksi käärmejumalaksi.Pian Sofia huomasi luomiensa olentojen olevan pahoja,ja pyysi sitä anteeeksi luojajumalalta.

Gnostilaisuus kuvaa Archonit epäorgaaniksi olennoiksi,jotka asuttavat aurinkokuntaa mutta eivät maata.Archoneilla on tosin tavoite turmella ihmismielet interdimentaalisin tavoittein.

Ne eivät halua,tai voi,valloittaa maapalloa itselleen joten vallankäyttö on luonteeltaan psyykkistä yksilötasolla ja kollektiivisesti.Yhtäläisyydet "harmaisiin muukalaisiin" ja abduktioihin ovat hörhöjen ja parapellejen mielestä ilmeiset.

Tässä on itsekin tullut todettua se,että mytologisia olentoja ja avaruusolentoja löytyy pilvin pimein kun hörhöt ja parapellet käyttävät hieman mielikuvitusta.

:woohoo: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 17.07.2018 14:57 #4453

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Toin jo aiemmin esille mytologisen olennon nimeltään Marduk.Hänhän oli Babylonin kaupunginjumala,joka syrjäytti Enlinin toisen vuosituhannen aikana eaa.

Enlil (herra tuuli) oli yksi mesopotamian pantheonin vaikutusvaltaisimmista jumalista.Nyt voisi päätellä niinkin,että wanhoina aikoina mytologiset olennot kilpailivat siitä,että kuka on eka ja kuka jää hopealle.

En tosin tiedä siitä,että oliko niihin aikoihin vaalikampanjoita mytologisten olentojen ja jumalien välillä.

Ja kuten aiemmin toin esille,niin Marduk esiintyy myös joidenkin hörhöjen ja parapellejen "tähtikartassa",jossa on kuvattu noin 20 sellaista tähdistöä,joista niitä avaruusölliäisiä saapuu maahan.Nämä tähdistöt näkyvät tietysti hyvin maahan.

Niiden "tähdistöjen" joukossa on muutamia tulikuumia aurinkojakin.Kuten esim.Sirius A/B.Siriushan on pohjoisen tähtitaivaan kirkkain maahan näkyvä tähti.Sen seuralainen,Sirius B,löydettiin 1800-luvun lopuilla ja se on ensimmäinen löydetty valkoinen kääpiötähti.

Ja kuten aiemmin jo toin esille,niin pohjoisella eikä eteläisellä tähtitaivaalla ole Marduk-nimistä tähdistöä.

Mutta uskomus Mardukialaisista elää vahvana hörhöjen ja parapellejen parissa koska heidän mukaansa vallassa olevan eliitin kantaisät ovat tulleet Maldekin,Saturnuksen kuiden,Marsin ja Kuun kautta maahan.

Maldek oli parapellejen mukaan teknologiseti äärimmäisen kehittynyt sivilisaatio,mutta samalla myös äärimmäisen hierarkinen,sotaisa ja barbaarinen.Olennot olivat tulleet täysin riippuvaisiksi nanorobotiikasta,joka teki heistä yli-ihmisiä,mutta samalla myös tekoälyn orjia.

Parapellejen mukaan suurin osa väestöstöstä kuoli sodissa ja Maldekin ja Marsin tuhoissa ja vain eliitti pakeni tuhoa minnekäs muualle kuin Tellukselle.

Uskomus Marduk-nimisestä tuhoutuneesta planeetasta lienee parapellejen parissa saanut alkunsa Marsin ja Jupiterin ratojen välissä sijaitsevasta asteroidivyöhykkeestä.

Aikoinaan uskottiin,että asteroidivyöhyke on tuhoutuneen planeetan jäännöksiä mutta tällainen uskomus/kuvitelma ei pidä paikkaansa.

Näin siitä syystä,että asteroidivyöhyke on Marsin ja Jupiterin väliin jäänytta materiaa joka ei koskaan päässyst muodostumaan planeetaksi Jupiterin gravitaativuorovaikutuksen vuoksi.
:woohoo: :sick: :whistle:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 23.07.2018 13:12 #4454

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Eräs tavallaan mielenkiintoinen mytologinen olento on Anshar.

Hän on Seemiläisen mytologian mukaan taivaan jumala.Anshar tarkoittaa käännettynä taivaanakselia-tai keskipistettä.

Hän on siskonsa Kisharin aviomies.He saattavat merkitä yhdessä taivasta,an,ja maata,ki.Molemmat ovat toisen sukupolven jumalia.

Toin tämän mytologisen olennon esiin siitä syystä,että erään hörhön eli Corey Gooden mukaan Ansaharin sivilisaatio,joka elää maan alla,ovat tulevaisuudesta tulleita ihmisiä,eli siis "aikamatkaajia",jotka varmistavat oikean aikajanan jatkuvan jotta heidän olemassaolonsa pysyy myös tulevaisuudesssa.

Yksinkertaista vai mitä?

Kuten olette voineet todeta,niin mytologiasta ympäri maailman löytyy mytologisia olentoja.

Näin ollen hörhöjen ja parapellejen on helppoa löytää joku "sopiva" mytologinen olento,josta sitten muodostuukin "todellinen" mytologisten olentojen ryhmä. Kuten esmes.Ansahrit,Mardukialaiset,Archonit ja herra ties kuinka monta muutakin olentoryhmää ja /tai hyviä ja pahoja ET-poppoita.

:woohoo: :evil: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 01.08.2018 14:24 #4461

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Eräällä foorumillla planeetta Mars on taas kerran kuumaa hottia.Varsinkin sodanjumala Mars on tuotu esille.

Mutta asia ei ole näin yksinkertainen siitä syystä,että sodanjumala on monien uskontojen jumala,jolla voi olla erilaisia nimiä,kuten roomalaisten sodanjumala Mars tai kreikkalaisten Ares.

Monissa uskonnoissa on myös naispuoleisia sodanjumalattaria,kuten Bellona,joka on roomalaisten sodanjumalatar,tai Enyo,joka on kreikkalaisten sodanjumalatar.
:evil: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 15.08.2018 12:29 #4469

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Tälläkin foorumilla on julkaistu eräs kanavointi.

Siinä Arkkienkeli Metatronia kanavoi James Tyberon.

Kuka tämä Arkkienkeli Metatron sitten on?

Otanpa avuksi enkeliluettelon.

Arkkienkeli Metatron.

Voima-ajatus:

Olen Yhtä Kaiken Hyvän,Rakkauden ja Luovuuden Lähteen kanssa.

Symboliikka:

Arkkienkeli Metatron vaikuttaa kaikkein maanläheisimmältä Arkkienkeliltä,sillä hän oli kerran viisas ja hyveellinen mies,jonka Jumala otti ylös taivaaseen.

Hänellä on hienot vaatteet ja hänellä on kynä kädessään,sillä hän kirjaa kaikki tekomme Elämän Kirjaan.

Hän pystyy auttamaan Meitä Tietämään Asioiden Oikean määrän.

Enkelimaailma:

Muodon Taivaan ArkkiEnkeli.

Enkelitehtävä:

Kirjaa Elämän Kirjaan kaikki tekomme.

Lahja maapallolle:

Hän Auttaa meitä Tietämään kuinka paljon mitäkin asiaa pitää tehdä,hän näkee kaiken hyvän mitä teemme ja antamamme Rakkauden,hän Auttaa meitä Ymmärtämään piilevät kykymme Rakastaa ja olla arvokkaita ihmisiä.

Arkkienkeli Metatron on ainoa Enkeli taivaassa,joka on joskus ollut ihminen.

Hän oli Enok (Hanok) ja seitsemäs patriarkka Aatamin jälkeen.

On kirjoitettu,että hän "kävelli" Jumalan kanssa ja hänet otettiin ylös taivaaseen,missä hänestä tehtiin Arkkienkeli.

Arkkienkeli Metatron auttaa meitä löytämään sopivan määrän rakkaudessa,työssä ja vapaa-ajalla niin että elämämme olisi taspainoista,terveelistä elämää,joka on erittäin harmonista ja tyyntä.
:woohoo: :silly:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 17.08.2018 14:52 #4472

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Muistui tässä mieleen se nyt jo historaa oleva SUTin keskustelufoorumi.

Sen foorumin ykkösprioriteettina olivat lähes pääsääntöisesti kanavoinnit ja muut paranormaalit jutut.

Silläkin foorumilla julkaistiin aikoinaan erään kanavoijan kanavointi,joka kuulemma oli peräisin Arcturuslaiselta ryhmältä.

Tämä on aika ihmeellistä siitä syystä,että Arcturus on pohjoisella tähtitaivaalla sijaitsevan Karhunvartijan (Bootes) tähdistön päätähti.

Se on tähtitaivaan neljänneksi kirkkain tähti ja Siriuksen jälkeen toiseksi kirkkain Suomessa näkyvä tähti.Se on 115 kertaa omaa aurinkoamme kirkkaampi.

Arcturus luokitellaan K15III-luokan punaiseksi jättiläistähdeksi.

Näin ollen ei joku "Arcturuslainen ryhmä" voi lähetellä viestejä Arcturuksellta eikä myöskään Karhunvartijan tähdistöstäkään koska sieltäkään ei ole löydetty yhtään eksoplaneettaa.

Tästä huolimatta joidenkin parapellejen mukaan jotkut saavat inspiraationsa Arcturuslaisten energioista jollon heillä on yhteys hyvin kehittyneeseen tahoon.

Toin jo toisessa yhteydessä esille sen,että erään kanavoijan mukaan on olemassa myös kissaolentoja.

Kyseisen kanavoinnin mukaan Lyyralaiset ovat Vegan tähdistön kissaolentoja.

Uskomushan se on tämäkin sillä pohjoisella tähtitaivaalla sijaitsevan Lyyran tähdistö on pieni mutta selkeä tähdistö.

d Lyrae eli Vega on Lyyran tähdistön päätähti ja pohjoisen tähtitaivaan toiseksi kirkkain tähti eli siis aurinko.Se loistaa tähtivaaalla 0,03 magnitudin kirkkaudella ja on 25 valovuoden etäisyydellä maasta.

Tässä edellä oli pari esimerkkiä siitä,että NewAge-ajan mytologiset olennot ovat pääsääntöisesti jonkinlaisia avaruusölliäisiä.
:woohoo: :blink: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 18.08.2018 14:38 #4474

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Monella kanavoijalla on todellakin "henkioppaanaan" joku mytologinen olento,mutta ei välttämättä kaikilla.

Näin siitä syystä,että Zingdad-nimeä käyttävällä kanavoijalla on henkioppaanaan Adamu.

Adamu oli varhainen Assyrian kuningas,ja hänet on listattu toisena joukossa "seitsemätoista kuningasta,jotka asuivat teltoissa" Mesopotamian Chroniglessa.

Siinä todetaan,että Adamu seurasi Tudiyaa.

Aikaisemmin tunnettu nimi oli "Adam" on hyvin samankaltainen kuin kuninkaallinen nimi Adamu.

Assyrologi Georges Rouxin mukaan Adamun edeltäjä Tudiya olisi hallinnut 25.vuosisadan jälkipuoliskolla eaa. (eli jossain välillä 2450-2400 eaa.)

Mitään muuta ei tiedetä Adamun hallintokaudesta.

Muinaisesta historiasta voi siis löytää sopivalta tuntuvia henkioppaita.Joko todellisia historian henkilöitä tai sitten mytologisia olentoja.

Eli helppoa kuin heinänteko.

Tosin heinäteko saattaa nykyihmisille olla melkoisen vaikeaa.
:sick:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 22.08.2018 12:21 #4478

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Vaikuttaa vahvasti siltä,että mytologisten olentojen joukkoon ovat pysyvästi tulleet myös eräänlaiset "mytologiset humanoidit".

Näin myös siitä syystä,että joidenkin parapellejen mukaan ns. Haunebu-aluksia on ollut kolmea eri kokoa,ja niitä on ollut jo 1940-luvulla.Alusten rakennnusohjeet on kuulemma kanavoitu Aldebaranaisilta.

Tämä on melko outoa siitä syystä,että Aldebaran on pohjoisellla tähtitaivaalla sijaitsevan Härän tähdistön kirkkain tähti.

Yötaivaan tähdistä se on 14.kirkkain tähti.Spektriluokaltaan kuuluu luokkaan K5,joka näkyy meille oranssina tähtenä.

Aldebaran on 38X kertaa Aurinkoamme suurempi ja laajenee koko ajan koska se on polttanut vetyvarastonsa loppuun ja alkanut polttamaan heliumia.Näin ollen Aldebaran on muutaman miljoonan vuoden päästä ns.punainen ylijättiläinen.

Myös oma Aurinkomme tulee kokemaan saman kohtalon arvioiden mukaan ehkä noin miljardin vuoden kuluttua.

Mitä nuo Haunebu-aliukset,eli ykkönen,kakkonen ja kolmonen,sitten ovat?

No,nehän ovat jo Sutin keskustelufoorumilta tuttuja natsiufoja joiden kehittämiseen oli erään hörhön mukaan osallistunut myös itse Nikola Tesla!
:woohoo: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 01.09.2018 13:49 #4488

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Eräänlaisia NewAge-ajan mytologisia olentoja,tai ehkä paremminkin kuvitteellisia ihmisiä,ovat mm.kiristalli-ja indigolapset.

Joidenkin,lähinnä paranormaalien,tahojen mukaan vuosina 2004-2008 kaikilla syntyneillä lapsilla on syntymästään lähtien ollut aura,joka on sekoitus indigo-ja kristalliauraa.

Vuosina 2009-2012 syntyneillä lapsilla on kuulemma täysin kehittynyt kristalliaura-ja keho.Siksi heitä kutsutaan kristalliyksilöiksi.

Kristallilapset,jotka ovat syntyneet vuonna 2013 ja sen jälkeen,on kristalliauran-ja kehon lisäksi myös kristallisoitunut verkostoenergiaa.

Erään kanavoijan mukaan nämä lapset ovat "uuden aikakauden lapsia" jotka korvaavat "vanhan aikakauden" ja pelastavat maailman.

Tämän kanavoijan mukaan on syntynyt myös sateenkaarilapsia,jotka ovat tiennäyttäjiä,kultalapsia,he ovat akateemikkojamme,sekä platinalapsia,he ovat näkijöitä ja heillä on telepaattisia kykyjä.

Tämän samaisen kanavoijan mukaan indigolapset ovat valosotureita ja kristallilapset ovat suurisilmäisiä ja tuovat rauhaa,rauhaa ja rauhan värähtelyä.
:woohoo: :blink:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!
Sivu luotiin ajassa: 0.171 sekuntia