Behind the Throne

Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana:

AIHE: Mytologiset olennot

Mytologiset olennot 16.08.2017 11:07 #4292

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Koska mytologiset olennot vaikuttavat kiinnostavan,niin kaivelin niitä hieman lisää arkistojeni kätköistä.

Ensin Morfeus.Hän on kreikkalaisessa mytologiassa unten jumala.Morfeus on yksi unen jumala Hypnoksen kolmesta pojasta.hän lähettää ihmisten uniin ihmisiä ja ihmisten kuvia.Hän kykenee matkimaan kaikkia luonnonääniä.Morfiiini on saanut nimensä Morfeuksen mukaan.

Hänen veljensä Fabetor luo unien eläimet ja Fantasos elottomat objektit.Nämä kolme Hypnoksen poikaa johtavat unten ja mielikuvien maailmaa ja luovat unet ja mielikuvat.

Eli jos aamulla herätessään puolinukuksissa istuu sängyn laidalla ja outo "videoklippi" alkaa pyörimään näkökentässä niin nou hätä,Hypnoksen pojat vain mielikuvia lähettelevät.

Heidän isänsä Hypnos on kreikkalaisessa mytologiassa unien henkilöitymä,jonka roomalainen vastine on Somnus.

Eräs roomalaisen mytologaian jumala on Saturnus-jumala.Hän on roomalaisessa mytologiassa sadonkorjuun jumala.Hänet kuvataan vanhaksi mieheksi jolla on puujalka ja kädessään viikate.

Planeetta Saturnus on nimetty Saturnus-jumalan mukaan.

Astrologiassa Saturnusta pidetään "melankolisena planeettana",jonka vaikutuksen alla syntyneet ovat kylmiä,kuivia ja epäystävällisiä.Tämä lienee joissain "hörhöpiireissä" saanut aikaan sellaisen uskomuksen,että joidenkin Saturnuksen kuiden asukkaat lienevät samanlaisia.

Koska aika moni kanavoija on valinnut henkioppaaksen jonkun mytologisen olennon,niin tuossa edellä tuli esille lisää mahdollisia henkioppaita.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 09.12.2017 14:01 #4384

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Tuossa aiemmin toin esille Lemurian mantereen joka tunnetusti on kuvitteellinen kadonnut manner aivan samoin kuin Atlantis.Tähän Lemurian kuvitteelliseen mantereeseen liittyvät myös ne reptiliaanit eli liskoihmiset.

Heistä on kirjoitettu monia kirjoja.Erään sellaisen kirjoitti amerikkalainen ruusuritari Wishar Cerve vuonna 1931.Kirjan nimi on Lemuria:Tyynenmeren kadonnut manner.Kirjassaan hän kertoo mm sen,että Lemurian mantereen liskoihmisten tavoitteena oli ainoastaan henkinen kehitys.

Kirjan esipuheessa kerrotaan,että Cerve luki tämän todenmukaisen kertomuksen lemureista ikivanhoista tiibettiläisistä ja kiinalaisista käsikirjoituksista,jotka jostakin kummallisesta syystä olivat ilmestyneet ruusuritarien veljeskunnan San Fransiscon toimistoon.

Kirjoitelmat paljastivat lemureista fyysisen piirteen,joka puuttuu tämän päivän ihmisiltä.Heidän otsassaan pullisteli saksanpähkinän kokoinen pahkura,jota Cerve piti nykyihmisen aivolisäkkeenä.

Tämän kyhmyn ansiosta lemurit pystyivät kommunikoimaan telepaattisesti,hahmottamaan esineitä ja olentoja niiden "neljännessä ulottuvuudessa" ja näkemään menneisyyden,tämän hetken ja tulevaisuuden.Cerven mukaan he pystyivät keskustelemaan telepaattisesti myös eläinten kanssa.

Cerve kirjoitti,että tulivuorenpurkaukset ja maanjäristykset vähitellen upottivat Lemurian länsiosan,jolloin monet sen asukkaat muuttivat mantereen itäosiin,joka puolestaan hitaasti hajosi muodostaen Jaavan,Sumatran,Australian,Uuden Seelannin ja osan Kaliforniaa.

Puhdasveristen liskoihmisten eli lemurien uskotaan vielä tänä päivänä elävän kalifornialaisella Shasta-vuorella,jonka uinuvaan kraateriin he ovat rakentaneet kylän.

Kaukoputkien avulla ihmiset ovat kuulemma jopa nähneet valoa vuorenhuipulla ja vuorenrinteillä ja joskus harvoin majesteettisen lemurin tai alkukantaisen karjalauman.

Shastalla asuvaa lemuri-yhteiskuntaa ei kuitenkaan ole pysytty tutkimaan,koska lemurit uhkatilanteissa kuulemma käyttävät kuudetta aistiaan ja muuttuvat näkymätömiksi.
:evil: :P

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 10.12.2017 14:42 #4385

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Näistä kuvitteellisen Lemurian mantereen asukkaista,eli reptiliaaniesta,liskoihmisitä tai ihan miten vaan,on aika moni kirjoittanut kirjoja.Eräs heistä on William Scott-Elliot.

Kun teosofisen seuran perustaja,mahtipontinen mystikko Helena Petrovna Blavatsky mainitsee Lemurian kadonneen mantereen 1888 ilmestyneessä teoksessaan Salaoppi,vasta hänen seuraajansa,Wiliam Scott-Elliot,antoi Blavatskyn ajatuksille lopullisen muodon.

Hän laati 1904 kirjoitelman Kadonnut Lemuria,jossa hän yritti naittaa sen aikaiset Darwinin teoriat teosofian kaikkitietävien tiibettiäisten mahatmojen kosmisen viisauden kanssa.

Scott-Elliot kuvasi Lemurian niin suureksi,että se ylti lähes koko maapallon ympäri.

Useimmat sen heikkolahjaisista asukkaista olivat 3-4 metriä pitkiä.Liian kaukana toisistaan olevat silmät antoivat heille mahdollisuuden nähdä myös sivuille,ja koska heillä oli niskassa kolmas silmä,joka nykyaikaisilla ihmisillä on surkastunut aivolisäkkeeksi,he pystyivät näkemään ympärilleen 360 asteen säteellä.

Tämä kolmas silmä oli käytännöllinen,jos he kulkivat takaperin,johon tarkoitukseen heidän kantapäänsä olivat kehittyneet luonnottoman pitkiksi.He metsästivät eläimiä ravinnoksi ja kouluttivat pieniä dinosauruksia ajokoiriksi.

Scott-Elliotin mukaan ensimmäiset lemurit olivat hermafrodiitteja ,jotka pystyivät lisääntymään omin avuin.Aikojen kuluessa lisääntyminen alkoi kuitenkin tapahtua sukupuoliyhdynnän välityksellä,joskin alussa otettiin muutamia virheaskeleita:Heteroseksuaalisen alkuvaiheessa lemurit tulivat vahingossa yhtyneeksi eläimiin,minkä tuloksena syntyivät ihmisapinat.Moinen eläimellisyys järkytti siinä määrin lemurit luoneita Ihat-jumalia,että nämä astuivat alas valtaistuimiltaan.

Lemuria ei kuitenkaan jäänyt kauaksi aikaa jumalitta,sillä venuslaiset velhot syrjäyttivät pian Ihat-jumalat.He punoivat juonia,kuinka nämä vähä-älyiset hölmöt voitaisiin muuttaa älykkäiksi kuolevaisiksi.Muodonmuutos jäi,kummallista kyllä,keskeneräiseksi,ja Scottin Lemurialle kävi kuin Churcwardin Mulle ja Cerven Lemurialle:tulivuorenpurkaukset upottivat mantereen.
:woohoo: :evil: :whistle:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 11.12.2017 15:51 #4386

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Näiden kahden kuvitteellisen mantereen,eli Atlantiksen ja Lemurian,varjoon on jäänyt kolmaskin muinainen,ja kuvitteellinen,manner eli Mu-manner.

Lemurien veljeskunta halusi erottaa oman versionsa "mielikuvituksellisten groteskeista tarinoista",joita muut kirjoittivat Tyyneenmereen kadonneesta mantereesta,ja julkaisi 1950-luvulla kirjasarjan,jonka tarkoituksena oli kertoa Mu-mantereen todellinen historia.

Sarjan ensimmäisessä osassa,Aurinko nousee,selvitetään valtakunnan syntyä.Sen mukaan Mun kansan asukkaat olivat ensi alkuun anarkistisia ja yhteistyöhaluttomia.Alankojen,metsien ja luolien asukkaat olivat kovin eripituisia ja -kykyisiä.Kaikilla oli omat taitonsa,mutta pelko ja epäluottamus esti kaiken kanssakäymisen.Tilanteen parantamiseksi Mun vanhat viisaat nimittivät kaksi nuorta alankojen asukasta,Rhun ja Hutin,johtamaan uudistusliikettä.

Nuoret kokosivat kaikkien ryhmittymien edustajat pohtimaan yhteistä hanketta:sillan rakentamista vauraille viljelysmaille.Tästä yksimielisyydestä kasvoi sillan takana olevalle hedelmälliselle maanviljelysseudulle poliittinen utopia-Mun valtakunta.

Sen kymmenen lakia muistuttavat merkillisen paljon nykyaikaisen liberalismin periaatteita,kuten esimerkiksi "kukaan ei saa hyötyä toisten kustannuksella", "jokaisella kansalaisella on oikeus samanarvoiseen koulutukseen,samoihin mahdollisuuksiin ja tasa-arvoon".

Valtakunnan maine levisi laajalle ja ihmisiä alkoi tulvia sinne suurin joukoin koko mantereelta.Ensi alkuun tulokkailta vaadittiin ankara kansalaiskoulutus,mikä kuitenkin osoittautui ennen pitkää hankalaksi nopean taloudellisen kasvun takia.Siirtolaisia alettiin hyväksyä ehdoitta työntekijöiksi,mikä aiheutti sellaisen sekasorron,että valtakunnan idylli tuhoutui,ja manner ikään kuin vastauksena valtakunnan poliittisiin ongelmiin hävisi meren syvyyksiin.

Tarina ei kuitenkaan pääty tähän.Lemurien veljeskunnan mukaan Mu nousee vetisestä haudastaan 5.päivänä toukokuuta vuonna 2000.

Vaan eipä noussut.

:woohoo: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 12.12.2017 14:30 #4387

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Edellisessä viestissäni toin esille mytologisen Mu-mantereen ja sen,että Lemurien veljeskunta halusi kumota ne "mielikuvituksellisen groteskit tarinat" mantereesta nimeltään Mu.

Millainen on alkuperäinen tarina tästä mytologisesta Mu-mantereesta?

Tällainen se on.

"Eedenin puutarha ei suinkaan ollut Aasiassa vaan Tyynenmeren uponneella mantereella." Näin aloittaa englantilais-amerikkalainen kirjailija James Churchward teoksensa Mun kadonnut manner vuodelta 1928,jossa hän kertoo fantastisen tarinan kadonneesta paratiisista.

Churchward väittää kuulleensa Mun mantereesta ollessaan Intiassa johtamassa avunantotoimia nälänhädän yhteydessä 1800-luvun lopulla.Siellä hän solmi lämpimän ystävyyssuhteen hindupappiin,joka Churchwardin kertoman mukaan vei hänet piilopaikkaan,jossa säilytettiin muinaisella naancalin kielellä kirjoitettuja kivitauluja.Miehet syventyivät arvoituksellisiin teksteihin sivu sivulta ja joutuivat lopulta turvautumaan yliluonnollisiin voimiin ymmärtääkseen niiden merkillisen sisällön.

Churchwardin mukaan taulut,jotka sittemmin ovat salaperäisesti hävinneet,kertoivat,että Mu oli 1000 kilometriä pitkä ja 1500 kilometriä leveä.Tämä yltäkylläinen manner keinokasteltuine tasankoineen,vehreine lehtoineen ja kumpuilevine maastoineen loi esteettiset puitteet vauraalle,korkean kulttuurin kehittäneelle kansalle.

Mun asukkaat purjehtivat seitsemällä merellä,kävivät kauppaa,hankkivat siirtomaita ja saavuttivat ennnenäkemättömän korkean tieteiden,teknologian ja koulutuksen tason.

Mun ylemmät luokat nauttivat hienostuneesta,mukavasta elämäntyylistä,pukeutuivat komeisiin vaatteisiin ja käyttivät loistavia jalkokivikoruja.Kirjailija toisti useampaan kertaan,että Muta halliseva rotu oli valkoinen ja se saattoi alaisuuteensa kaikki muut kansat,joiden ihonväri oli toinen.

Churchwardin trooppinen britti-imperiumi ei kuitenkaan ollut pitkäikäinen,vaan sen tuhosivat tulivuorenpurkaukset,maanjäristykset ja vuorovedet.

Vain jotkut pienet osaset jäivät merenpinnan yläpuolelle Tyynenmeren saariksi.Joidenkin Mun asukkaiden onnistui pelastautua niille,mutta he lankesivat kannibalismiin pysyäkseen hengissä.
:woohoo: :evil: :P

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 15.12.2017 14:04 #4391

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Näistä muinaisista,kuvitteellisista ja kadonneista mantereista ja niiden asukkaista eniten on kirjoitettu Lemurian muinasesta mantereesta.Totesin tämän kun taas kerran tongin kirjastoani hieman tarkemmin ja tälliasta sieltä löytyi.

Jotkut 1800-luvun lopun ja 1900-luvn alun okkultistit,kuten teosofisen liikkeen perustaja Helena Petrovna Blavatsky käyttivät nimitystä "Lemuria" mantereesta tai saaristoketjusta,joka oli sijainnut osittain Sclaterin kuvitteleman Lemurian paikalla.

Blavatsky väitti saaneensa Lemuriaa koskevat tietonsa jo ennen Atlantista peräisin olevasta Dzyonin kirjasta,joka käsitteli ihmiskunnan syntyä ja muinaisia tapahtumia.Myöhemmin hän väitti,että kirja oli kulkeutunut Tiibetiin.

Blavatskyn mukaan Lemurian asukkaat olivat kolmas seitsemästä alkurodusta;he olivat pitkiä,mustaihoisia ja heillä oli telepaattisia kykyjä.Lisääntyminen tapahtui lintujen tapaan munimalla munia.

Lopulta Lemuria tuhoutui vajottuaan vulkaanisen toiminnan seurauksena valtameren syvyyksiin.Lemurian asukkaat pakenivat mantereeltaan ja panivat Blavatskyn mukaan alulle Atlantiksen neljännen alkurodun.

Ja kuten aiemmin olen tuonut esille,niin vuonna 1894 amerikkalainen frederick S.Oliver viimeisteli teoksensa A Dweller on Two Planets.Kirja tosin julkaistiin vasta vuonna 1905.

Tässä kirjassa kerrottin,että jotkut Lemurian mantereen asukkaat pakenivat mantereen luonnonmullistusta ja tuhoa Kaliforniassa sijaitsevalle Mount Shasta-vuorelle,jonka alla olevissa luolastoissa he vieläkin asuvat,näyttäytyen toisinaan pinnalla valkoisiin kaapuihin pukeutuneina.On huomattava,että Blavatskyn alkuroduista nykyistä ihmiskuntaa seuraavan kuudennen alkurodun uskotaan nousevan nimenomaan tältä alueeelta.

Oliwerin kirjaa ja sen väitteitä pidetään edelleen yhtenä NewAge-uskomusten tärkeänä lähteenä.Nykyisin Lemuria on esillä lähinnä liskoihmisiin eli reptiliaaneihin liittyvissä NewAge-vaikutteisissa salaliittoteorioissa.

Eräs näitä salaliittoteoriota kehittävä ja niihin uskoava henkilö on englantilainen kirjailija ja salaliittoteoreetikko David Icke.Tässä äskettäin bongasin Suoli 24:en ufopalstalta viestin,jonka mukaam David Icke saapuu ensi vuonna Suomeen osana pohjoismaista kiertuetta.

Itse en ainakaan lähde kuuntelemaan hänen esitelmiään enkä pyydä edes nimmaria!
:whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 08.01.2018 12:37 #4405

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Tässä viestiketjussa on tuotu esille myös Jeti eli Lumimies.Se,kuten Isojalkakin,on todellakin vain mielikuvituksen tuotetta.

Tämä todettiin viime vuoden lopulla kun ryhmä tiedemiehiä teki DNA-testejä erilaisille jetille väitetyiksi kuuluneille näytteille ympäri maailmaa ja totesivat,että ne kuuluivat tosiasiassa hieman arkipäiväisemmille otuksille.

Tutkimuksen tuloksena oli,että näytteet kuuluivat Himalajan karhulle.Yksi hampaista oli peräisin koiraeläimestä.Eräs temppelissä säilytetty käpälä oli myös karhun.Toinen temppelin pyhäinjäänteistä,luupala,oli Tiibetin karhun.Myös 30 aiemmin tutkittua karvanäytettä olivat peräisin karhuista.

Asiasta uutisoi IS.
:woohoo: :P

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 07.02.2018 13:08 #4407

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Olen jo aiemmin jonkin verran kirjoittanut eräästä mytologisesta olentolajista eli Annunakit-nimisestä avaruusrodusta,joihin eräät tahot vuorenvarmasti uskovat.

Mutta koska kertaus on opintojen äiti,niin palaan tähän aiheeseen hieman tarkemmin.Sitä paitsi olen tutustunut tähän aiheeseen niin monta kertaa,että minun on helppoa kirjoittaa siitä ihan ulkomuistista.

Pseudotieteilijä Zecharia Sitchin keksi Annunakit varhain 1970-luvulla.Samoihin aikoihin hän keksi myös mielikuvitusplaneetta Nibirun.

Tämän mielikuvitusplaneetan hömppätäti Nancy Lieder ja Zetat tekivät aikoinaan hyvin tunnetuksi.

Zecharia Sitchin keksi Annunakit vanhababylonialaisesta Atharasis-eepoksesta,joka on Gilgamesh-eepoksen ohella vanhimpia tunnettuja eepoksia.

Atharasis-eepoksessa on luomiskertomus.

Siinä jumalten yläluokka (Annuakut) teettää raskaita töitä jumalten alaluokalla (Igigit).Lopulta Igigit kyllastyvät raskaaseen raadantaan,ryhtyvät lakkoon ja valittavat tilanteesta Enlilille,Jumalten kuninkaalle.

Niinpä Enlil päättää luoda ihmisen tekemään ne työt,jotka aiemmin kuuluivat jumalille.Ihminen luodaan savesta,ja häneen lisätään myös pisara jumalien verta niin että hänellä olisi myös jumalallisia ominaisuuksia.

Aluksi kaikki menee hyvin.ihmiset tekevät työtä,juhlivat,lisäntyvät ja elävät tuhansia vuosia.Lopulta Enlil kyllästyy jatkuvaan meteliin ja päättää tuhota ihmiskunnan.

Sitä ennen hän antaa uskolliselle palvelijalleen Atharasikselle käskyn rakentaa suuri vene,ottaa siihen vaimonsa,sukulaisensa ja muutamia eläimiä.

Alkoi viikon kestänyt myrsky,joidenkin käännösten mukaan jokitulva,joka hukutti koko ihmiskunnan.Vain Atharasis,hänen vaimonsa,sukulaisensa ja mukana olleet eläimet selvisivät hengissä.Sitten Enlil asetti ihmisten keski-iän nykyiselleen ja määritti myös lapsikuolleisuuden määrän.

On mielenkiintoista todeta se,että monet Gilgamesh-ja Atharasis-eepoksen kertomukset,esim.luomiskertomus ja vedenpaisumuskertomus,ovat muuntuneina päätyneet myös Raamattuun.

Vaikka tiedetään se,että Sitchin keksi avaruusrotu Annunakit Atharasis-eepoksen ylijumalista eli Annuakuista,niin siitä huolimatta tällaisen avaruusrodun olemassaoloon uskotaan varsinkin hörhöpiireissä.

Totesin tämän aikoinaan SUTIn keskustelufoorumilla.Siellä monet uskoivat Annunakit-avaruusrotuun ja Nibiruun.Siellä tiedettiin jopa se,että Nibirun,jota kukaan ei ole nähnyt,kiertoaika on 3600 vuotta.

Nyt kun SUTIn keskustelufoorumi siirtyi historiaan,niin sama Annunakit-aihe jatkaa elämäänsä Paranormaalilla keskustelufoorumilla.

Pitänee lisätä tähän vielä sekin,että aikoinaan eräällä foorumilla,joka lopetti toimintansa joulukuun viimeisenä päivänä vuonna 2012 oltiin sitä mieltä,että Annunakit asuivat aikoinaan Mars-planeetalla.

Sitten Mars-planeetalla puhkesi ydinasesota,ja Annunakit ottivat sieltä hatkat ja päätyivät asumaan maapallolle.Ja kuinka ollakaan,silloin eräät olivat sitä mieltä,että Annunakeja elää edelleenkin maapallolla ja me olemme heidän geneettisiä jälkeläisiään.

Mutta kun mielikuvitus saa siivet,niin silloin vain taivas on rajana.
:woohoo: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 23.02.2018 16:24 #4410

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Mytologisia olentoja ovat myös Nephilimit eli Nefilimit.

Nephilimit eli Nefilimit (langenneet,pudonneet) ovat isokokoisia olentoja jotka esiintyvät Raamatun teksteissä,erityisesti Genesiksessä ja Numerissa.

Myös muista Raamatun teksteistä löytyy viittauksia Nephilimeihin eli Nefileihin.

Käännöksissä heitä kutsutaan usein jättiläisiksi.Joidenkin teorioiden mukaan mukaan Nephilimit eli Nefilit olivat Grigoreitten sekä naispuolisten ihmisten risteytyksiä.

Toin nämä Nephilimit eli Nefilit esiin siitä syystä,että joissain ufopiireissä,varsinkin paranormaaleissa keskusteluissa,heitä pidetään todellisina olentoina joita on kuulemma Telluksellakin......
:evil: :woohoo:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 26.02.2018 14:58 #4411

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Edellisessä viestissäni toin esille myös Grigorit.

Nämäkin mytologiset olennot löysin äsken eräästä teoksesta ajoilta ennen internettiä.

Grigorit eli Katselijat ovat apokryfisen Toisen Henokin kirjan mukaan langenneita enkeleitä,joita suomenkielisessä Raamatussa kutsutaan nimellä Jumalan pojat.

Ensimmäinen Henokin kirja kertoo Grigoreista,mainiten mm.heidän nimensä ja lukumääränsä.Siinä luettelossa on heidän johtajiensa nimet,joita on toistakymmentä,ja jotka ovat Grigoreitten kymmenjohtajia.

Henokin kirja kertoo,että alun perin heidän tehtäviinsa kuului ihmiskunnan auttaminen sivilisaation alkuun.He eivät sopineet tähän tehtävään,vaan alkoivat opettaa ihmisille tieteitä,jotka Jumala oli kieltänyt.Näihin kuuluivat mm.astrologia ja magia.

Tämän lisäksi he alkoivat tuntea vetoa naisiin,joita heidän oiisi pitänyt opastaa.Tämän vuoksi he ottivat fyysiset muodot voidakseen olla haluamiensa naisten kanssa.

Seurauksena tästä olivat sekasikiölapset,Nefilimit (tai Nephilimit).

Jumala ei hyväksynyt tällaista käytöstä ja poisti heidät tehtävistään vangiten heidät välitilaan.Vaikka he pyysivät Henokia puhumaan heidän puolestaan,niin he pysyivät välitilassa 70 sukupolven ajan.
:evil: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 05.05.2018 15:04 #4423

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Eräs melkoisen tunnettu mytologinen olento on Ilmestyskirjan Peto eli Antikristus ja Pääperkele.

Sillä ei ole nimeä mutta joka voi erään kotimaisen profeetan mukaan olla vaikkapa Osama Bin Laden joka nousee merestä ja saa aikaan Armageddonin sodan.

Tämän mytologisen olennon eräs kotimainen profeetta siirsi 2000-luvulle aika oudolla tavalla.Nimittäin Cernin hiukkaskiihdyttimen avulla.

Tässä on kyse siitä,että Cernin hiukkaskiihdyttimeen rakennettiin uusi törmäytin,jota kokeiltiin ensi kerran vuonna 2008.

Koekäyttöjen jälkeen ensimmäiset varsinaiset kokeet aloitettiin vuonna 2010.Kiihdyttimen ensimmäinen päätehtävä oli löytää Higgsin hiukkanen,joka sitten löytyi vuonna 2013.

Tämä Cernin uusi törmäytin sai erään kotimaisen profeetan,joka asustelee eräässä itärajaa lähellä olevassa kaupungissa,ennustamaan sen,että tämä uusi törmäytin avaa "helvetin portit",ja se Ilmestyskirjan Peto,Antikristus ja Pääperkele vapautuu 1000-vuotisesta vankeudestaan maan päälle mellastamaan.

Vielä vuonna 2015 erään uskonlahkon profeettojen mukaan Cern oli itse Pääperkeleen,ja muiden vastaavien,oleskelupaikka.

Tämä profeettojen uskomus on jäänyt elämään omaa elämäänsä koska Parapellet uskovat siihen edelleenkin.

Tästä on hyvänä esimerkkinä Paranormaalin blogin eräs viestiketju.Sen otsikko on:Cern,pääperkeleen tukikohta?

Siinä viestiketjussa tuodaan esille mm.sellaista,että Cernissä on havaittu demoneja yms.ja se,että hiukkaskiihdyttimen mikroaaltosäteily menee maapallon läpi mikä ei kuulemma ole hyvä asia.Sitä paitsi Cernin logossa voi kuulemma havaita kolme kuutosta!

No,tämä kolme kuutosta eli luku 666 on uskomusten mukaan Pedon,eli siis Antikristuksen ja Pääperkeleen,luku.Tuollainen uskomus tuskin pitää paikkaansa siitä syystä,että vanhimmissa Ilmestyskirjan teksteissä Pedon luku on 616.
:evil: :woohoo: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 07.05.2018 14:25 #4424

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Kun tässä selailin eri viestiketjuja niin löysin,kuten olin muistellutkin,peräti kaksi kanavointia!

No,niissäkin on kaksi liikaa päinvastoin kuin SUTin keskustelufoorumilla aikoinaan.

Sillä foorumillahan kanavoinnit olivat ihan perussettiä.

Näistä tällä foorumilla julkaistusta kahdesta kanavoinnista pitänee nostaa esille Arkkienkeli Metatronia kanavoineen James Tyberoronnin julkaisema kanavointi.

En mene itse kanavointiin koska kanavoinnithan tunnetusti ovat pelkkää sananhelinää ja näennäisviisautta.

Sitä paitsi ne henkioppaat ovat mestareita väistelemään vaikeita kysymyksiä joihin he antavat vastauksen,joka ei vastaa oikeastaan mihinkään mutta antaa samalla kuvan kysyjän vähäisestä ymmmärryksestä.

Eli tämän kanavoinnin suhteen nostan esille Arkkienkeli Metatronin.

Jo ennen internetin aikoja jullkaistiin kaikenlaisia "henkimaailmaa" koskevia kirjoja ja julkaisuja.

Näin ollen kaivelin esille eräänlaisen "enkelioppaan".

Arkkienkeli Metatronista kerrotaan tällaista.

Arkkienkeli Metatron on yksi enkelijohtajista ja ylienkeleistä.

Kristillisistä perinteistä tunnemme jo arkkienkelit Mikaelin,Rafaelin,Gabrielin ja Urielin.

Metatron on maailmankaikkeuden enkeli,joka työskentelee universumin universaalisissa energioissa.

Aurinko on hänen symbolinsa ja Metatronilla voi nähdä myös maapallon ja miekan sekä päällään roomalaistyylinen asu.

Tämä ylienkeli vastaa myös ylösnousemuksesta.Ihmisen ydinolemus on valoa,jota voidaan tehostaa Metatronin valon avulla.

Ylösnousemus on joidenkin esoteeristen oppien mukaan kirjoitettu jokaisen sielun suunnitelmaan jossain vaiheessa.

Arkkienkeli Metatron työskenteli jo Atlantiksella yhteistyössä sen ylipapittarien ja ylipappien kanssa.

Egyptissä hän oli mukana pyramidien rakentamisesta henkitasolla,ja pyramidit rakennettiin käyttämällä ääntä ja painovoimaa sekä värähtelyteknologiaa.Kyse oli eräänlaisesta kosmisesta valosta.

Metatron kirjaa kaikkien tekemiset niinsanottuun Elämänkirjaaan tai Akaasisiin aikakirjoihin.Juutalaisessa perinteessä hän on tunnettu taivaallisena kirjurina.Kabbalassa hän esiintyy suorastaan messiaanisena hahmona.

Tämä arkkienkeli Metatron on siis varsin monipuolinen mytologinen olento.
:woohoo: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 11.05.2018 16:20 #4425

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Kuten monet ehkä tietävät,niin eräs "uusin" tulokas mytologisten olentojen joukkoon on Chupacabra.

Sen kerrotaan elävän Keski-Amerikassa ja Etelä-Amerikan pohjoisosassa.Tämä olento on melko uusi,ensimmäinen kirjattu "havainto" on vuodelta 1995.

Silloin löydettiin eläimiä,ja varsinkin vuohia,jotka oli tapettu oudolla tavalla.Yleisimpien "havaintojen" mukaan Chupacabra on lepakkoa muistuttava,1,5 metriä pitkä peto,jolla on mustanharmaa turkki,suuret punaiset silmät,pitkät torahampaat ja sillä kerrotaan olevan myös selässä piikkejä.

Tiedeyhteisöissä ollaan oikeutetusti sitä mieltä,että eläin on vain olematon,paniikin synnyttämä taruolento.Viranomaisten mukaan kotieläinten kuolemat ja raatelut selittyvät villikoirien ja muualta peräisin olevien,luontoon päästettyjen vieraiden petoeläinten saalistuksella.

Nykyisen somen ja internetin myötä tästäkin taruolennosta on tullut todellinen.

Näin ei ollut 1950-luvulla eikä 1960-luvullakaan.

Niihin aikoihin Etelä-Amerikka tunnetusti oli "ufojen maanosa".

Ja kuten olen muissa yhtyksissä tuonut esille,niin niihin aikoihin kansanperinteen tarinoissa kerrottiin Etelä-Amerikan viidakoissa elävistä oudoista,maan ullkopuolista alkuperää olevista oudoista öhkömönkiäisistä.Mikäli niihin aikoihin olisi ollut internet,niin tänäkin päivänä niitä öhkömönkiäisiä pidettäisiin,ainakin parapellejen keskuudessa,todellisina.

Eräs toinen internetin aikana tutuksi tullut mytolgine olento on tietysti Mothman.Se tuli tunnetuksi vuosilta 1966-1967.

Tarinoiden mukaan tämä olento näyttäytyi monille ihmisille.Silminnäkijöiden mukaan se oli pitkä,ihmistä muistuttava olio,jonka selässä oli valtavat siivet ja jonka silmät olivat suuret ja silmät hehkuivat kirkkaanpunaista valoa.Tämä taruolentohan on tutkimusten mukaan alunperin ollut hietakurki.

Myöhemmin tästä taruolennosta on internetin aikana ja erityisesti parapellejen toimesta tullut todellinen.Siitä on kuulemma saatu tuhansittain silminnäkijähavaintoja.Mutta ei yhtään valokuvaa.

Joidenkin parapellejen mielestä Mothnmanit ovat positiivisia olentoja,mutta amerikkalaiset,ketkäs muutkaan,ovat kuulemma valmistaneet Mohtmaneja muistuttavia robotteja,jotka ovat negatiivisia ja joiden tarkoitus on vain pelotella ihmisiä.

Joidenkin parapellejen mielestä Mothmanit edustavat Varjojen poppoota,ja voivat näyttätyä missä muodossa tahansa.

Nyt minuakin ihmetyttää se,että millainen gööri se Varjojen poppoo oikeastaan on?
:woohoo: :evil: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 16.05.2018 13:46 #4429

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Tuossa aiemmin toin esille sen Ilmestyskirjan Pedon ja Pääperkeleen jonka luku on 666 tai 616.Tuo luku 616 todellakin esiintyy vanhimmissa ilmestyskirjan teksteissä,uudemmissa Pedon luku onkin 666.

Tämä ilmestyskirjan Peto,tai Pääperkele tai ihan miten vaan,on joidenkin uskonlahkojen "profeettojen" mukaan mikrosiru.Se otetaan kuulemma käteen tai otsaan,eikä ilman sitä voi ostaa tai myydä mitään.

Mutta ei tässä vielä ole kaikki koska joidenkin "profeettojen" mukaan televisio on Pedon kuva olohuoneissamme.Niinpä he ovat kehoittaneet roudaamaan kaikki televisiot kaatikselle.

Kuten olette voineet todeta niin "profeettojen" mielikuvitus tämän Ilmestyskirjan Pedon suhteen on suurempi kuin parapelleillä.
:evil: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 23.05.2018 15:51 #4434

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Kuten olette voineet todeta,niin tämä Antikristus,Pääperkele ja Ilmestyskirjan kuvailema Peto todellakin on eräänlainen kestosuosikki joidenkin uskisten ja miksei myös parapellejen keskuudessa.

Tämän kuvitteellisen,eräänlaisen mytologien olennon,historia on todella pitkä.

Historiassa antikristuksena on pidetty keisari Neroa ja Domitianosta.Martti Luther taas uskoi paavin olevan antikristus.Tällainen uskomus saattaa ehkä vallita edelleenkin joidenkin uskisten ja parapellejen parissa.

1900-luvun aikana on monia silloin hallinneita diktaattoreja pidetty antikristuksina,erityisesti Adolf Hitleriä.Kylmän sodan aikana eräät pitivät antikristuksena kommunistijohtaja Josif Stalinia.

2000-luvulla eräs profeettojen ehdokas antikristukseksi oli USA:n presidentti Barack Obama.

Pelkästään hänen ihovärinsä sai profeettoihin säpinää.Hänen nimestään ja taustoistaan eräät kotimaisetkin profeetat laskivat Barack Obaman luvun olevan 666,eli siis Ilmestyskirjassa mainittu pedon luku.Sitä paitsi Barack Obama ei ole edes vapaamuurikaan.

Yhdysvaltain nykyistä presidenttiä profeetat ja parapellet eivät pidä antikristuksena.Johutuneeko se siitä,ettei hän ole tummaihoinen? Sitä paitsi hänkään ei ole vapaamuurari.

2000-luvulla erään kotimaisen profeetan pitkäaikainen suosikki antikristukseksi oli Osama bin Laden.Hänhän perusti terroristijärjestö Al-Quaidan.

Ja kuten hyvin tiedetään,niin hän otti täyden vastuun Al-Quaidan Yhdysvaltoihin 11.9.suorittamista terroristi-iskuista.

Nämä iskut saivat aikaan sen,että USA:n johtama liittouma hyökkäsi Afganistaniin ja Osama bin Laden otti hatkat ja katosi.

Sinä aikana kun hän oli kateissa eräs suomalainen profeetta uskoi,että aivan heti kohta pian Osama bin Laden astuu näyttämämölle ja se viimeinen taistelu hyvän ja pahan välillä eli Armageddonin sota alkaa.

Kuten hyvin tiedetään,niin Osama bin Laden löydettiin Pakistanista,ja USA:n Navy Seals-erikoisjoukko surmasi hänet öisessä operaatiossa 2.5.2011 ja häen ruumiinsa kuljetettiin muualle ja DNA-testien avulla hänet tunnistettiin satavarmasti.

Koska yksikään islaminuskoinen maa ei halunnut haudata häntä maaperälleen,niin hänet haudattiin mereen.Tämä sai kyseisen profeetan innostumaan koska hänen mukaansa Osama bin Laden on Ilmestyskirjan antikristus ja nousee merestä rantahietikolle.

Nykyisi kyseinen profeetta on sitä mieltä,että antikristus onkin Isis-järjestön perustaja ja johtaja Abu Bakar al-Baghadi.

Kyseistä henkilöä ei ole löydetty joten hän lienee piilossa ties missä.
:evil:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 28.05.2018 17:13 #4437

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Joissain yhteyksissä tuodaan joskus esille Ilmestyskirjan Ratsastajat.

Näitä mytologisia olentoja on neljä.

Ensimmäinen ratsastaja on tauti.Sen hevonen on valkoinen.

Toinen ratsastaja on sota.Sen hevonen on tulipunainen.

Kolmas ratsastaja on puute.Sen hevonen on musta.

Neljäs ratsastaja on kuolema.Sen hevonen on hallava.

Näihin Ilmestyskirjan ratsastajiin liittyy vuoden 2009 sikainfluenssa.Sinä vuonna eräs kotimainen "profeetta" kommentoi possutautia tähän tyyliin:

Sikainfluenssa näyttää näenäisesti olevan lievä jne,mutta kyseessä on varmasti salaliiton tarkoitushakuinen propaganda.Sitä paitsi olen ehdottomalla varmuudella vahvistanut,että sikainfluenssaan kuolee 1/6 koko maapallon väestöstä eli 375 miljoonaa ihmistä.

Tähän on lisättävä Johanneksen ilmestyskirjan luku 6 jae 8.Ja minä näin,ja katso:hallava hevonen,ja sen selässä ratsastava oli kuolema,ja Tuonela seurasi hänen mukanaan.Hänen valtaansa annettiin neljäs osa maata,annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.

Ensinnäkin miekka,nälkä,rutto ja pedot,ovat neljä erilaista ihmisten tappajaa.Laskin tismalleen saman kaavan mukaan lopputuloksen,1600:100 eli joka kuudestoista ihminen kuolee tähän ruttotautiin nimeltään H1N1-virus.

Eivät pelkästään jotkut uskikset olleet kauhuissaan tästä hieman normaalia ärhäkkäämmästä sikainfluenssasta koska sitä kauhisteltiin myös SUTin keskustelufoorumilla.Eräässä kommentissa kirjoitettiin "Selvännäkijätkin ovat vahvistaneet sen,että nyt on piru merrassa".Lienevätkö selvännäkijätkin silloin havainneet sen hallavan hevosen?

Tämä hallava hevonen tuli esille myös sen arabikevään aikana.Silloin eräästä Tahirin aukiolla kuvatusta videokilipistä eräs parapelle kirjoitti SUTin keskustelufoorumilla havainneensa hallavan hevosen.

Nyt voisi ajatella niiinkin,että vain uskikset,hörhöt ja parapellet voivat havaita näitä Ilmestyskirjan ratsastajia mutta tavikset eivät.

Tämän saman possutaudista profetoineen uskiksen hanpaisiin joutui myös USA:n entinen presidentti Barack Obama.

Tammikuussa 2009 hän profetoi näin:

Tapahtuu tammikuussa.Tulee "ongelmia",Obama ei vanno virkavalaansa presidenttinä.Hän ei koskaan ota tätä virkaa.Miksi? En tiedä.Tämä on puuttuva osa palapelistä.Meidän on odotettava nähdäksemme mikä tämä ongelma voisi olla.

Hieman myöhemmin tämä profeetta antoi ymmärtää,että Bush on pakotettu jatkamaan presidenttinä kunnes se tämä ongelma on ratkaistu.Kannattaa muistaa,että Jeesus kertoi minulle,että presidentti jonka tunnet nyt (tarkoittaa Bushia) on viimeinen presidentti jonka tunnet ylöstempauksen aikaan.Kolmas maailmansota puhkeaa.Kaikki kansat kääntyvät tätä kansaa vastaan syyttäen Bushia "ongelmasta".Jonkin ajan kuluttua he ymmärtävät ettei Bush ole syyllinen,mutta liian myöhään.

Eipä tämäkään Obamaa koskenut profetia mennyt putkeen.Myöskään muut Obamaa koskevat profetiat ja odotukset eivät menneet putkeen.Hänenhän piti tehdä tärkeitä ufojulkistuksia,vahvistaa se,että mielikuvitusplaneetta Nibiru on todellinen ja paljastaa kaikki USA:n tiedot alieneista.

Ja kuten hyvin tiedetään,niin eräiden uskonlahkojen mukaan Obama oli Ilmestyskrjan kuvaama Peto,Pääperkele eli siis Antkristus.Tällaista shaissea jauhettiin jonkin aikaa,sitten koko homma vaipui unhon yöhön.

Mutta sallkkarit ja parapellet eivät häntä ole unohtaneet.Heidän mukaansa Obama on 33.asteen vapaamuurari,ja hän on kuulemma ollut tukemassa ISIKSEN nousua ja ISIS on kuulemma USA:n luomus.

Näinhän asia ei ole sillä vuoden 1979 joulukuussa entinen Neuvostoliitto lähetti sotilaita Afganistaniin tukemaan Afganistanin uutta kommunistista presidenttiä.Tästä alkoi kymmenen vuotta kestänyt Afganistanin sisällissota,jota pidetään 1900-luvun verisimpänä sisällisotana.

1980-luvun puolen välin paikkeilla Afganistaniin matkusti myös radikalisoitunut Osama bin Laden.Hän liittyi neuvostojoukkoja vastaan sotiviin mujahedeihin ja perusti järjestön nimeltään al-Ouaida.

Kun neuvostojoukot poistuivat Afganistanista vuonna 1989,niin al-Quaida vain vahvistui.Siitä olivat osoituksena mm. 11.9 terroristi-iskut Yhdysvaltoihin.

Toisen Afganistanin sodan aikana Osama bin Laden tunnetusti otti hatkat Afganistanista ja al-Quaidan vaikutusvalta alkoi heikentyä.Kun Osama bin Laden surmattiin toukokuussa 2011,niin järjestön uudella johtajalla ei ollut tarpeelksi vaikutusvaltaa eikä karismaa pitää al-Quaida yhtenäisenä ja vuosien ajan kehittynyt radikaali siipi ISIS perusti oman kalifaattinsa vuoden 2013 paikkeilla.

Näin ollen al-Quaida ja ISIS eivät ole Yhdysvaltain luomuksia vaan sen entisen Neuvostoliiton.
:woohoo: :evil: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 15.06.2018 15:45 #4442

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Moni on melko varmaan lukenut/kuullut tarinoita Yksisarvisista (Monoceros).Sehän on taruolento,joka kuvataan tavallisesti joko sirona valkeana tai vaaleanpunaisena hevosena tai nuorena vuohena,jolla on sarvi keskellä otsaa.

Tästä mytologisesta olennosta (joihin eräät edelleenkin uskovat) on valmistettu myös nukkeja ja muitakin leluja.

Ensimmäiset maininnat Yksisarvisista ovat vuodelta 416 eaa,ja usko yksisarvisiin säilyi Euroopassa 1800-luvulle.Yksisarvisen kerrotaan olevan rauhallinen eläin,ja siitä säteilee mystistä rauhaa ja viisautta.

Yksisarvisen sarvi on ollut haluttu koska siinä on kerrottu olevan mystisiä ja parantavia voimia.Niiden kysyntä nousi huippuunsa 1500-luvulla.

Niihin aikoihin Paavi Klemens VII maksoi kokonaisesta sarvesta 17000 kultadukaattia.Venäjän tsaari Fjodor I taasen kantoi kruunajaisissaan vuonna 1584 valtikkaa,jossa oli metrin pituinen sarvi,joka oli ostettu 7000 hopeamarkalla Ausburgista.Englannin kuningatar Elisabeth 1 omisti 10 000 punnan (nykyrahassa 10 miljoonaa) arvoisen sarven.

Kun näitä museoituja sarvia 1900-luvulla tutkittiin,niin niiden todettiin olevan sarvivalaan sarvia.Sarvivalas on pohjoisilla merialueilla elävä valas.Sarvivalaan näkyvin tuntomerkki on koiraiden kierteinen syöksyhammas.Se voi kasvaa lähes kolme metriä pitkäksi ja painaa jopa kymmenen kiloa.

Kuten olette voineet todeta,niin hömpällä rahastettiin jo 1500-luvulla ja siitä eteenpäin aina nykypäiviin asti.Niin ja tietenkin myös tästä eteenpäin.
:woohoo: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 01.07.2018 14:37 #4450

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Aikoinaan SUTin keskustelufoorumilla eräs nimimerkki antoi ymmärtää,että hän oli joutunut tekemisiin Archonit-nimisen avaruusrodun edustajien kanssa.

Keitä nämä Archonilaiset ovat?

Ne liittyvät gnostilaisuuteen koska gnostilaisuus lähtee siitä,että Archnonit ilmestyivät ennen aurinkokunnan syntyä.Ne olivat jumalallisen olennon,Sofian luomuksia.

Jumalallinen Sofia eli viisaus oli osa Jumalaa.Mythoksen mukaan Sofia loi ensiksi Jaldaboothin,joka loi muut Archonit.Jaldebooth kuvataan leijonankasvoikseksi käärmejumalaksi.Pian Sofia huomasi luomiensa olentojen olevan pahoja,ja pyysi sitä anteeeksi luojajumalalta.

Gnostilaisuus kuvaa Archonit epäorgaaniksi olennoiksi,jotka asuttavat aurinkokuntaa mutta eivät maata.Archoneilla on tosin tavoite turmella ihmismielet interdimentaalisin tavoittein.

Ne eivät halua,tai voi,valloittaa maapalloa itselleen joten vallankäyttö on luonteeltaan psyykkistä yksilötasolla ja kollektiivisesti.Yhtäläisyydet "harmaisiin muukalaisiin" ja abduktioihin ovat hörhöjen ja parapellejen mielestä ilmeiset.

Tässä on itsekin tullut todettua se,että mytologisia olentoja ja avaruusolentoja löytyy pilvin pimein kun hörhöt ja parapellet käyttävät hieman mielikuvitusta.

:woohoo: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 17.07.2018 14:57 #4453

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Toin jo aiemmin esille mytologisen olennon nimeltään Marduk.Hänhän oli Babylonin kaupunginjumala,joka syrjäytti Enlinin toisen vuosituhannen aikana eaa.

Enlil (herra tuuli) oli yksi mesopotamian pantheonin vaikutusvaltaisimmista jumalista.Nyt voisi päätellä niinkin,että wanhoina aikoina mytologiset olennot kilpailivat siitä,että kuka on eka ja kuka jää hopealle.

En tosin tiedä siitä,että oliko niihin aikoihin vaalikampanjoita mytologisten olentojen ja jumalien välillä.

Ja kuten aiemmin toin esille,niin Marduk esiintyy myös joidenkin hörhöjen ja parapellejen "tähtikartassa",jossa on kuvattu noin 20 sellaista tähdistöä,joista niitä avaruusölliäisiä saapuu maahan.Nämä tähdistöt näkyvät tietysti hyvin maahan.

Niiden "tähdistöjen" joukossa on muutamia tulikuumia aurinkojakin.Kuten esim.Sirius A/B.Siriushan on pohjoisen tähtitaivaan kirkkain maahan näkyvä tähti.Sen seuralainen,Sirius B,löydettiin 1800-luvun lopuilla ja se on ensimmäinen löydetty valkoinen kääpiötähti.

Ja kuten aiemmin jo toin esille,niin pohjoisella eikä eteläisellä tähtitaivaalla ole Marduk-nimistä tähdistöä.

Mutta uskomus Mardukialaisista elää vahvana hörhöjen ja parapellejen parissa koska heidän mukaansa vallassa olevan eliitin kantaisät ovat tulleet Maldekin,Saturnuksen kuiden,Marsin ja Kuun kautta maahan.

Maldek oli parapellejen mukaan teknologiseti äärimmäisen kehittynyt sivilisaatio,mutta samalla myös äärimmäisen hierarkinen,sotaisa ja barbaarinen.Olennot olivat tulleet täysin riippuvaisiksi nanorobotiikasta,joka teki heistä yli-ihmisiä,mutta samalla myös tekoälyn orjia.

Parapellejen mukaan suurin osa väestöstöstä kuoli sodissa ja Maldekin ja Marsin tuhoissa ja vain eliitti pakeni tuhoa minnekäs muualle kuin Tellukselle.

Uskomus Marduk-nimisestä tuhoutuneesta planeetasta lienee parapellejen parissa saanut alkunsa Marsin ja Jupiterin ratojen välissä sijaitsevasta asteroidivyöhykkeestä.

Aikoinaan uskottiin,että asteroidivyöhyke on tuhoutuneen planeetan jäännöksiä mutta tällainen uskomus/kuvitelma ei pidä paikkaansa.

Näin siitä syystä,että asteroidivyöhyke on Marsin ja Jupiterin väliin jäänytta materiaa joka ei koskaan päässyst muodostumaan planeetaksi Jupiterin gravitaativuorovaikutuksen vuoksi.
:woohoo: :sick: :whistle:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Mytologiset olennot 23.07.2018 13:12 #4454

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 986
Eräs tavallaan mielenkiintoinen mytologinen olento on Anshar.

Hän on Seemiläisen mytologian mukaan taivaan jumala.Anshar tarkoittaa käännettynä taivaanakselia-tai keskipistettä.

Hän on siskonsa Kisharin aviomies.He saattavat merkitä yhdessä taivasta,an,ja maata,ki.Molemmat ovat toisen sukupolven jumalia.

Toin tämän mytologisen olennon esiin siitä syystä,että erään hörhön eli Corey Gooden mukaan Ansaharin sivilisaatio,joka elää maan alla,ovat tulevaisuudesta tulleita ihmisiä,eli siis "aikamatkaajia",jotka varmistavat oikean aikajanan jatkuvan jotta heidän olemassaolonsa pysyy myös tulevaisuudesssa.

Yksinkertaista vai mitä?

Kuten olette voineet todeta,niin mytologiasta ympäri maailman löytyy mytologisia olentoja.

Näin ollen hörhöjen ja parapellejen on helppoa löytää joku "sopiva" mytologinen olento,josta sitten muodostuukin "todellinen" mytologisten olentojen ryhmä. Kuten esmes.Ansahrit,Mardukialaiset,Archonit ja herra ties kuinka monta muutakin olentoryhmää ja /tai hyviä ja pahoja ET-poppoita.

:woohoo: :evil: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!
Sivu luotiin ajassa: 0.295 sekuntia