Behind the Throne

Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana:
 • Sivu:
 • 1
 • 2

AIHE: Isäntämaasopimus: Nappulahallitus leikkii isänmaal

Isäntämaasopimus: Nappulahallitus leikkii isänmaal 15.05.2018 10:18 #4427

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 937
Kuten varmaan tiedätte,niin viime viikolla sotilasparaatin voimin allekirjoitettu Yhdysvaltain,Ruotsin ja Suomen yhteistyöjulistus hyväksyttiin eduskunnassakin niin vähin äänin,että hiljaisuus sattui korviin.

Tämän Suomen puolustusministeri Jussi Niinistön (Sin) ja hänen ruotsalaisen kollegansa Peter Hultqvistin ja Yhdysvaltain puolustusministeri James Mattisin allekirjoittama sopimus sai Suomessakin todellakin aikaan niin vähän porinaa,ettei sellainen vielä pari vuotta sitten olisi ollut mahdollista.

Eivät edes parapellet ole asiaa kommentoineet.Tämä on ihmeellistä siinä mielessä,että heillehän USA on pääsääntöisesti se suurin pahis.Sitä paitsi joidenkin parapellejen mielestä kaikki Yhdysvaltain presidentit,Kennedyä lukuunottamatta,ovat olleet vapaamuurareita.Tuollainen uskomus ei pidä paikkaansa koska Yhdysvaltain presidenteistä vain 15 on ollut vapaamuurari.

Myöskään Verkkomedia ei ole asiaa kommentoinut.Ja miksi kommentoisikaan koska alkuperäisen Verkkomedian,joka oli hyvin Venäjämyönteinen ja sosialismia kannattava,päätoimittaja Janus Putkonen on heinäkuusta 2015 lähtien asunut Donetskissa,jonne hän on perustanut Donetskin kansantasavallan asioista kertovan Done news-uutistoimiston.

Eräiden aikoinaan usein siteeraama Magneettimediakaan ei tietääkseni ole asiaa kommentoinut.Nykyisinhän tätä Magneettimediaa julkaisee Suomen Vastarintaliikkeen uusnatsien hallinnoima Pohjoinen Perinne Ry.
:woohoo: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Isäntämaasopimus: Nappulahallitus leikkii isänmaal 16.05.2018 12:52 #4428

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 937

Andromeda kirjoitti:

Varaktori kirjoitti: Itse olisin puolueettomuuden ja omien uskottavien puolustusvoimien kannalla. Meillä vaan ei taida olla varaa niihin. Isäntämaasopimus vaatii meiltä ainakin nämä asiat:

Ilta Sanomat kirjoitti: Suomen pitää järjestää harjoituksiin, kriisinhallintaan osallistuville tai muuta apua tarjoaville vieraille joukoille seuraavat palvelut ja antaa niiden laadusta selvitys.

1. Harjoitusalueet, mukaan lukien raskaan kaluston käsittelykentät ja ampumaradat.
2. Toimistotilat tietoliikennevälineineen
3. Majoituspaikat, kantahenkilökunnalle ja värvätyille sotilasammattihenkilöille (wc:t ja suihkut)
4. Huoltoalueet sekä niihin kuuluvat viestivälineet ja ajoneuvot
5. Varastoalueet, parakit, ulkovarastointialueet, niihin trukit ja muut lastinkäsittelylaitteet, polttoainevarastot sekä ammusvarastot
6. Terveydenhoito ja hammashoito, hoitorakennukset varusteineen, haavoittuneiden evakuointijärjestelyt
7. Satamajärjestelyt, selvitys satamakapasiteetista, satamavarastointi, polttoaineen täydennysmahdollisuudet, huoltopaikat, rauta- ja maantieyhteydet satamasta. Lisäksi isäntämaa järjestää joukkojen majoituksessa tarvittavat ammattihenkilöt, kuten sähkömiehet, mekaanikot, kirvesmiehet jne.


www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288730827548.html

Minulle on jäänyt hieman epäselväksi, että mitä me saamme vastineeksi?

Sanoppa muuta, Niinistö vei Suomen EU: iin perustuslakiin sorvatusta aukosta ja nyt Niinistö Ja Stubbi ovat sitten järjestäneet asiat niin että kohta ollaan Naton täysjäsen. Sitten pääsemme rahoittamaan hyökkäysliitto Naton sotia. Tästä olen kirjoitellut jo jonkin aikaa, mutta juuri kukaan ei ole ottanut asiaa vakavasti.


Uskomus siitä,että Niinistö vei Suomen Euroopan Unioniin perustuslakiin sorvatusta aukosta,on täysin väärä.

Tämä tuli asiasta kiinnostuneille selväksi jo viime vuonna,kun eri lehtikirjoituksissa muisteltiin toukokuussa 2017 kuolleen presidentti Mauno Koiviston pitkää valtiomiesuraa.

Viime vuonna tuli selväksi se tosiasia,että Mauno Koivisto johdatti Suomen Euroopan Unioniin johtavalle tielle.Sille tielle lähtemiseen tarvittiin kaikkien poliitikkojen suostumus.Viimeinen joka antoi suostumuksensa Suomen Euroopan Unioniin liittymisen puolesta,oli itse Väykky eli Paavo Väyrynen.
:woohoo:

Sitä paitsi silloin kun Suomi liittyi Euroopan Unioniin,hallitus oli vasemmistovetoinen,ja Alexander Stubbin poliitikon ura alkoi vasta vuonna 2004.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!

Isäntämaasopimus: Nappulahallitus leikkii isänmaal 24.06.2018 15:26 #4446

 • Zetor.
 • Zetor. hahmo
 • Poissa
 • Platinajäsen
 • Platinajäsen
 • Viestejä: 937
Euroopan Unioni vaikuttaa olevan melkoinen piikki joidenkin hörhöjen,parapellejen ja uskovaisten lihassa.

Eräs esimerkki siitä on eräs eläkkeellä oleva luokanopettaja,uskovainen ja profeetta joka vuonna 2013 sanoi,että EU:ssa on kyse Antikristuksen vallasta.

Niinpä kyseinen henkilö päätti perustaa puolueen saatuaan "Yläkerran kaverilta" englanninkielisen ilmoituksen,jossa sanottiin "Sinusta tulee Suomen vapauttaja ja johtaja".

Niinpä tämä henkilö päätti perustaa puolueeen nimeltään Suomen Laillisuuspuolue

Hän uskoi,että puolueesta tulisi seuraavissa eduskuntavaaleissa ylivoimaisesti suurin puolue,ja hänestä tulisi Suomen vapauttaja johtaja joka johtaisi Suomen pois EU:sta,eurosta ja pankkien velkaorjuudesta.

Se,että uusi puolue voidaan rekisteröidä puolueeksi,vaatii 5000 kannattajakortia.Tämä SLP sai parin vuoden aikana kasaan vain parituhatta kannattajakorttia,ja niinpä puolueen perustaja päätti haudata koko puoluehankkeen.

Hänestä ei siis tullut Suomen vapauttajaa ja johtajaa,joka olisi johtanut Suomen pois EU:sta,eurosta ja pankkien velkaorjuudesta.Tästä on helppoa päätellä se,että kyseinen henkilö oli todennäköisesti keksinyt saamansa viestin aivan itse.

Uskomus siitä,että EU:ssa on kyse Antikristuksen vallasta,elää ilmeisesti edelleenkin omaa elämäänsä koska joidenkin hörhöjen mielestä EU on neljäs valtakunta joka on perustettu kolmannen valtakunnan raunioille.
:evil: :whistle: :pinch:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Kaikki mikä on ilmassa,on irti!
 • Sivu:
 • 1
 • 2
Sivu luotiin ajassa: 0.154 sekuntia